Ez a 3 név: Hénok, Ezékiel, Illés, valójában 1 személyt takar?
Daniken a műsoraiban és könyveiben sokszor említi ezt a három nevet. De vagy én vagyok az értetlen, vagy a német fordítás hibázik sorozatosan.
Ezt a három nevet ugyanabban a történetben szoktam hallani. Mikor az idegenek leszállnak a földre. Tudjátok, a különös kerék ami minden irányba forog, "angyal"-szárnyak, stb.
1) Ugyanarról a személyről van szó?
2) Hol olvastok még erről? (Danikenen kívül persze) Mert apokrif könyveket nem találtam egyik könyvesboltban sem.
Ez három külön személy, különböző korokból, ahogy előttem is írták.
A "minden irányba forgó kerekek" pedig a "trónok" az angyali karok harmadik rendje (nem idegen civilizációk), melyek megjelentek több próféta látomásában is:
Az angyalok ugyebár mennyei lények. Nem földiek. Tehát csak egy idegen civilizáció nem? :)
Végül is... Ilyen értelemben azok.
A kerékről pedig apokrifekben nem valószínű, hogy olvashatsz. Daniken könyvei helyett inkább az eredeti forrást ajánlom: a Bibliát, azon belül is -nem meglepő módon- Ezékiel könyvét. Ha a jelenség értelmezése is érdekel, akkor pedig Teres Ágoston Biblia és asztronómia c. könyvének ide vonatkozó fejezetét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!