Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt ilyen emberek és...

Vannak itt ilyen emberek és ha igen adnának tanácsot?

Figyelt kérdés
Olyan emberekre gondoltam akik nagyon lazák,könnyen ismerkednek,közvetlenek és jó humoruk van.Hogy lettek ilyenek,hogy tudnak ilyen közvetlenek lenni idegenekkel?Hogy lehetnék ilyen?Van mikor nem jut eszembe semmi téma és akkor kínos csend van.Veletek vannak ilyenek?

2016. ápr. 6. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
na ez jó kérdés, engem is érdekel
2016. ápr. 6. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen úgy viselkedek ami nekem természetes
2016. ápr. 6. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez személyiség kérdése. Gyermekkorban alakul ki, később már alig változik. Ha össze is lennél zárva egy ilyen emberrel, akkor sem lennél már olyan laza mint ő. Persze alakítani lehet mindig, persze nem 1-1 itteni tanácsra gondolok, mert azzal nem mész sokra, hogy "legyél laza", "adj magadra többet" és hasonlók :)
2016. ápr. 6. 20:57
 4/8 anonim válasza:
Régen volt. Mentünk kamionozni egyik ismerősömmel és a hosszú úton semmi téma nem jött, lányoknál ugyan ez volt. Egyszer csak változott a dolog és ami a fejembe járt gondolat azt kimondtam lesz*rtam hogy érdekli-e vagy sem, mondtam és kész. Nem kell túl komplikálni: pl. "Szép az idő" erről máris eszembe jut egy nyári sztori. ilyen egyszerú
2016. ápr. 6. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez szerintem egyéniség kérdése.

Én is irigylem az ilyen embereket és szeretnék olyan lenni mint ők!

2016. ápr. 7. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Fejben dől el minden. nehogy azt hidd hogy az ilyen emberek nem szembesülnek napi szinten azzal amivel te is, ugyanúgy odamegy hozzá a csöves kéregetni, ugyanúgy lenézik elsőre mindenhol, ugyanúgy keresztbe tesznek neki,

csak annyi különbség választja el, hogy azok az emberek megtanulták magukba kontrollálni,kezelni az ilyen helyzeteket. különbség az, ha egy ilyen emberre azt mondják elsőre hogy A jó k anyád te kis köcsög gyerek, akkor nem ijed meg ettől, mert van már a sok gyakorlástól annyi tapasztalata hogy ezredmásodperc alatt szinte reflex szerüen helyére rakja a dolgot magában, és épp azt a lazaságot veszi fel magára ami ahoz a szituhoz környezethez való.

2016. ápr. 7. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Amikor ki.basz.ottul ideges vagyok, akkor valahogy egyszerűbben ismerkedek...Mármint haragból idegesen :D
2016. ápr. 7. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Régen nem voltam ilyen. Sőt, baromi visszahúzódó voltam. Aztán 20 évesen kulfoldre költöztem és ott rá voltam kényszerítve, hogy emberekkel lépjek kapcsoatba napi szinten. És nagyon lassan elkezdtem megnyílni. De ne gondold, hogy könnyű folyamat volt. Soha nem sírtam előtte ennyit, mint ebben a pár evben. De megtanultam, mert meg kellett tanulnom. Ha készen állsz napi szinten kilépni a komfortzónádból, milliószor elbotlani, sírni és soha fel nem adni, akkor neked is sikerülhet.
2016. ápr. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!