Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék egy közösség...

Hogyan tudnék egy közösség tagja lenni?

Figyelt kérdés

20-as évem közepén járó nő vagyok. Nyitott, barátságos, segítőkész, imádok emberekkel ismerkedni és csapatban dolgozni.

Viszont hiányzik az életemből egy pont ahol kitudnék teljesedni.

Szeretnék egy szabadidős tevékenységet ahol idegen emberekkel egy cél érdekében összeülünk vagy elmegyünk vagy akármi...

-Vallási csoportok nem érdekelnek.

-Csoportos edzésre eljárok csak ugye az edző kiadja a feladatokat és mindenki saját magának "dolgozik"

Kézilabdát próbáltam, de nagyon béna vagyok, csak lehúznám a csapatot.

-Sajnos túl okos sem vagyok, hogy a tudásommal tudjak hasznos tagja lenni egy csoportnak.

Nincs semmi ötleten, esetleg nektek? Érdekel minden ötlet.Köszönöm

2019. jún. 4. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesítménytúrázás?
2019. jún. 4. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Önkénteskedj. Biztosan van lehetőség rá, az önkormányzat, vagy néhány civil szervezet honlapján nézz körül. Vagy csatlakozz kirándulócsoporthoz, ha van lehetőséged utazni.
2019. jún. 4. 07:55
 3/6 anonim ***** válasza:

menhelyen vagy máshol önkénteskedés, vagy akár te magad is szervezhetsz össze valami célból 1 csoportot

sport is jó irány lehet

mivel foglalkozol, mihez értesz?

2019. jún. 4. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Túrázás, barlangászat, asztalitenisz-klub, sakk-kör, falmászás, esetleg kóruspróba. Nagyon sok a lehetőség, válassz kedvedre valót!
2019. jún. 4. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen klubhoz kellene csatlakoznod.

Egyébként a helyzetem ugyanilyen. Én is éppen ezt szeretném, egy jó csapatba tartozni.

2019. jún. 4. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
2019. jún. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!