Hogy érezzem jól magam pia nélkül?
Az a helyzet, ha van valamilyen rendezvény (családdal, barátokkal), nem tudom jól érezni magam alkohol nélkül. Igaz, alapjáraton sem, úgyhogy tudom, ez a probléma fő forrása. Akármilyen társaságban vagyok, a legtöbbször szorongok, nem érzem jól magam, nem tudok elbeszélgetni a többiekkel és őszintén szólva annyira besokallok ettől, a bénaságomtól,hogy húznék el a pics.ba. Nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után viszont minhta kicseréltek volna, szociálissá válok, táncra perdülök, akkor happy minden.
Tudom, hogy ez így nem egy egészséges állapot, jó lenne, ha ivás nélkül is kibontakozna a partyarc oldalam (ha-ha), de legalább elengedném magam. Vagy amíg ez nem megy, nem akkora probléma, ha piával kompenzálok? Nyilván alkoholista nem akarok lenni, igyekszem határt szabni ennek, bulizni egyébként is csak elvétve járok.
Kezdödő alkoholizmus.
Menj el szakemberhez.
Én szálltam a gyümölcslevekre, gyümölcsös sörre.
Mindig valami különlegeset kóstolok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!