Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy érezzem jól magam pia...

Válaszoknélkül kérdése:

Hogy érezzem jól magam pia nélkül?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, ha van valamilyen rendezvény (családdal, barátokkal), nem tudom jól érezni magam alkohol nélkül. Igaz, alapjáraton sem, úgyhogy tudom, ez a probléma fő forrása. Akármilyen társaságban vagyok, a legtöbbször szorongok, nem érzem jól magam, nem tudok elbeszélgetni a többiekkel és őszintén szólva annyira besokallok ettől, a bénaságomtól,hogy húznék el a pics.ba. Nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után viszont minhta kicseréltek volna, szociálissá válok, táncra perdülök, akkor happy minden.

Tudom, hogy ez így nem egy egészséges állapot, jó lenne, ha ivás nélkül is kibontakozna a partyarc oldalam (ha-ha), de legalább elengedném magam. Vagy amíg ez nem megy, nem akkora probléma, ha piával kompenzálok? Nyilván alkoholista nem akarok lenni, igyekszem határt szabni ennek, bulizni egyébként is csak elvétve járok.

2019. jún. 2. 07:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Kezdödő alkoholizmus.

Menj el szakemberhez.

2019. jún. 2. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerezz egy barátnőt! :) Akivel ezekbe a bulikba is járthatsz meg úgy alapjáraton ad egy pluszt.
2019. jún. 2. 11:24
 3/7 lilla64 ***** válasza:
Egy két pohár alkohol nem gond,attól álltalába mindenki feloldottabb lesz,de ha leiszod magad,az már nem jó.
2019. jún. 2. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Én szálltam a gyümölcslevekre, gyümölcsös sörre.

Mindig valami különlegeset kóstolok meg.

2019. jún. 2. 18:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A komolyabb dózisú D vitamin is ad némi felszabadultságot.
2019. jún. 3. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindamellett nem igazán értem a problémádat. Ha ritkán mész társaságba, akkor nem kell félned, hogy ettől az allűrödtől alkesz leszel. Ha meg mások véleménye zavar, hadd kérdezzem meg, mi a fontosabb? Hogy mások mit gondolnak, vagy hogy te jól érezd magad?
2019. jún. 3. 15:51
 7/7 A kérdező kommentje:
A problem az, hogy nem csak összejövetelkor iszok, de olyan mennyiségben igen, hogy kiüssem magam. Tudok inni egyedül is annyit, hogy kicsit oldottabb legyek, de nem szeretném, hogy az alkoholtól váljon függővé a hangulatom.
2019. jún. 3. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!