Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az egyetem tényleg megváltozta...

Az egyetem tényleg megváltoztatja az életed? 18f

Figyelt kérdés
Szeretnék egyetemre menni, de sose voltam nagy társasági ember. Inkább a kicsit visszahúzódó típus vagyok, de ha nagyon megbízom embereknek akkor jobban megnyílok. Kérdéseim ezek lennének: Az egyetemen nehéz barátkozni? Van aki megváltozott az egyetemi élet hatására barátkozás szempontjából? Ha kollégista leszek az segíthet ebben?

2019. jún. 2. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%
Azt hittem ott megtanítanak gondolkodni, ha amúgy magadtól nem megy, de ezek szerint tévedtem.
2019. jún. 2. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Amúgy a hetes válaszoló az élő példa arra hogy tökmindegy hogy 6-12 félévig össze vagy zárva egy nagy rakás emberrel. Ha így áll hozzá a fele kapásból hogy "én ide tanulni jöttem,, nem barátkozni" akkor a hajadra kenheted hogy 175 emberrel vagy egy előadóban heti 7X 130 percet...

De dobhatsz te is cikket arról hogy "Never had been so many happy students on universities, new study finds".

Sok sikert.

2019. jún. 2. 16:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy mondjál már egy hiteles magyar forrást amit semmilyen irányból nem lehet hiteltelennek nevezni.

(A 444 tudomány kategóriában még a hitelesebbek közt van. Fontos hogy nem totál hiteles, de full fa##ágokat nem ír)

2019. jún. 2. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne a gyakoribol indulj ki... lesznek barátaid, lesznek bulik... nyugi..
2019. jún. 2. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!