Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nehéz egy jó nőnek?

Nehéz egy jó nőnek?

Figyelt kérdés

Jó nő vagyok,huszonéves,nincsenek barátaim, csak unokatesommekkal vagyok joba ok is lanyok.

Otthon viszonylag boldog vagyok azonban ha nem otthon vagyok allandoan szorongok..Allandoan azt látják rajtam h aggódom valamin..Nem tudok beilleszkedni..Mivel a visszajelzések alapján szép lány vagyok a fiuk terén van csak pozitív visszajelzés..Ok szeretnek velem lenni mert szerintem csak azért mert ki tudnak használni.. hiszen hosszú kapcsolatom meg nem volt.. na de a lenyeg h a lanyok szekalnak vagyis folyton beszélnek rolam

Már két pszichologusnal is voltam rendszeresen jártam de nem segített

Sőt az utolso alkalommal azt mondta a pszicho no h amiota járok mivel nem tudom elmondani h mitől szorongok ezért semmim nem tudott változtatni nem tudta elérni h jobb legyen..De nem az ő feladata lenne az h ra vezessen arra hogy el tudjam mondani mitől szorongok? Mert igazából egy csomoszor úgy ereztem h nem tud mit kerdezni tolem..és nagyon nagyon fajt amikor legutolsó alkalommal azt mondta h lehangoló vagyok és amikor vele is beszélgetek utána neki is mindig rossz kedve lesz.. amiutan ezt elmondta nekem napokig sírtam..szerintem ennél szornyubbet nem mondhatnak egy embernek..pedig én mindig igyekszem vidám lenni és igyekszem szeretet teljesen beszélgetni mindenkivel és meg nyitott is lenni bármennyire is nehéz..de az hogy ezt mondta nekem hogy mindig miután beszélget velem neki is rossz hangulata lesz ez nagyon fajt..és úgy ereztem szemrehanyoan mondta..nagyon nagyon rossz lelkileg:( van otletetek h mit kellene tennem? Mert ettől a kijelentéstől talán meg az is jobb lett volna ha közlik velem h halálos beteg vagyok

2019. máj. 16. 23:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem irigy rám ne idegesits már..Nem azt mondtam h irigy hanem hogy gusztustalan hogy ilyeneket mondd..és koszonom a felszínes liba kifejezést is..nem vagyok az, rendkívül okod Lány vagyok
2019. máj. 18. 10:56
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Ha „rendkívül okos” lennél, drágám, nem sértődnél meg mindenen (plusz tudnál szöveget értelmezni, mert nem neveztelek libának; no meg a helyesírás sem okozna gondot), és elgondolkodnál azon, amit az emberek mondanak/írnak neked.

A megnyilvánulásaid alapján femerült bennem, hogy nem értetted-e félre a pszichológusokat is. Simán lehet, hogy ők is csak mondtak valami olyat, amit végig sem hagytál mondani, rögvest beakadt neked („juj, micsoda sértés, hiszen én tökéletes vagyok!”) így meg sem hallottad már, hiába mondtak (volna) mást is.

Attól is szoronghatsz, hogy túl sokat adsz az emberek véleményére, és miközben azt hiszed, mások felett állsz, a lelked mélyén tudod, hogy ez nem igaz, és rettegsz, hogy ki ne derüljön.

2019. máj. 18. 12:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, ha rendkívül okos lennél, tudnál írni és nem mondogatnád, hogy rendkívül okos vagy :D
2019. máj. 18. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:

"rendkívül okod Lány vagyok"

És pont ezt nem tudja helyesen leirni xdd

Azt ugye tudod,hogy az öndicséret büdös!

Az önbizalmad is már a plafonon ragadt :D

2019. máj. 18. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!