Munkavédelmi technikusként mennyire könnyű/nehéz elhelyezkedni, pláne egy 32éves nőnek?
Most áll szándékomban OKJ-s tanfolyamot végezni, a beiratkozási határidő február 13. Tudom, hogy minden cégnél kötelező, de kisebb vállalatoknál nem kell teljes munkaidőben alkalmazniuk, így egy munkavédelmis több cégnél is dolgozhat - szerintem - egyidőben. Ezekből vontam le a következtetést, hogy lehet, hogy mindenhol kötelező, de ez egy "nyugdíjas állás" ha valaki szereti és jól végzi a dolgát. Szerintetek belevágjak, vagy keressek valami hasonlót (pl. környezetvédelem vagy hasonló), mert még nem végleges a döntésem, de nagyon szeretném ezt.
Köszönöm a jószándékú válaszaitokat!
Nehéz vele elhelyezkedni, a mi cégünk is évek óta egy munkavédelmissel áll szerződésben, de rajtunk kívül másoknál is dolgozik.
A környezetvédelemnek nagyobb jövője van.
a környezetvédelemnek sincs nagy jövője ma az országban.
pont ezzel a két végzettséggel rendelkezem, és hát kihalásos alapon lehet kb munkához jutni... és örülhetek, hogy van munkám fiatalon, de a fizetésről inkább nem szólnék :/ Mondjuk az sem mindegy, az orszáelyik részében van az ember. Errefelé a balkánon siralmas :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!