Tényleg olyan nehéz egy nőnek nőgyógyászt váltani?
Mert gondolom jó tapasztalatai vannak vele, megbízik benne.
Azért az ember nem szívesen teszi szét akárkinek a lábát. Akár nők vagyunk, akár szükséges olykor nőgyógyászhoz menni, azért nem a világ legjobb dolga.
Mondjuk én TB alapon járok a körzeti kórházba, úgyhogy akihez éppen kerülök, viszont őt is meg tudom érteni.
Nem vagyunk egyformák. Van, akinek mindegy, ki turkál benne...
Nekem nem. Vannak bunkó dokik, vannak, akik durván vizsgálnak. Vannak, akik ragaszkodnak a női dokihoz, van, aki el nem bírná képzelni, hogy nő turkáljon benne... És sorolhatnám...
Én is ragaszkodom a dokimhoz. Persze, ha sürgősségi probléma lenne, kénytelen lennék máshoz menni.
Viszont ha messzebbre költöznék, valószínűleg keresnék olyan dokit, akit sokan ajánlanak, akiben meg tudnék bízni...
Ez kb olyan, mint amikor egy férfi megy urológushoz...
25 km? Basszus, azt hittem, legalább 200...
25 km nem távolság. Nálunk is van nőgyógyász, 10 km-re másik kettő, én mégis 20 km-re járok.
#4 voltam.
Költözés miatt 45 km-re van a nőgyógyászom. Hozzá járok. Hétfőn volt egy komolyabb vizsgálatom/kis műtétem is. A közbenjárásának köszönhetem, hogy az a vizsgálat, ami 10-ből 9 nőnek rettenetesen fáj, nekem meg se kottyant, végig nevetgéltem. Megszerzett ugyanis egy speciális műszert, amivel teljesen fájdalommentes a dolog. Mellettem lévő ágyon fekvő lánynak ugyanilyen vizsgálata volt, ő csak "beesett az utcáról", neki a klasszikus módon végezték, még akkor is zokogott és fájdalomcsillapítóért könyörgött, amikor visszahozták. Szerinted megéri eljárnom hozzá olyan "messzire"? Egyébként a munkahelyem is abban a városban van, minden nap ingázok ennyit. Nekem ez nem távolság. A következő gyerekemet is ott fogom szülni, pedig van egy kórház 20 km-re is.
Nekem nagyon fontos, hogy a bevált nőgyógyász vizsgáljon. Tud rólam mindent, ismer, és nála kevésbé feszengek. Rengeteg dokihoz volt szerencsém, mire őt megtaláltam. Nem váltanám le, csak ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!