Szerintetek lehet nőgyógyászt váltani ha nem vagyok megelégedve a viselkedésével?
én a 38ik héten váltottam
lévén előre akart pénzt kerni
közöltem vele h bocsi de előre nem fizetek olyan ért ami alapban nem is járna neki....
kerestem egy másikat és átmentem a leleteimmel
majd azt is h nem a szülésre kérem fel csak a szülésig
és milyen jól jártam :-)))
kb 3-4 doki ugrált körülöttem és az összes szülésznő nagyon figyelmes volt
és ez egy fillérembe sem került....
:-DDD
Gondolom a rendelőintézetben több orvos is van, a következő időpontot valaki máshoz kérjed, akiről jó véleménnyel vannak mások. Elméletileg a rendelőintézet weboldalán fent kell lennie a beosztásnak, hogy melyik doki mikor rendel. Vagy azt is lehet még csinálni, hogy bejelentkezel ideiglenesre valamelyik ismerősödhöz egy másik, közeli városban/kerületben, és akkor az ottani terhesgondozásra jársz.
Eleinte én is az SZTK-ba jártamm de sajnos én azt tapasztaltam, hogy bármelyik dokihoz is megyek, mindegyik full bunkó, ha nem fizetek nekik. Így végül lett magánorvosom, és nem bántam meg egy pillanatig sem. Kedves, figyelmes, sosem okoz fájdalmat a vizsgálatok közben, és tökéletesen megbízom benne. Igaz, elég sokat kér, de így legalább nem rettegek minden hónapban, amikor menni kell hozzá.
A táppénzes papírodat a háziorvosod intézi!
A nőgyógyász szakorvos nem vehet állományba, csupán a betegséggel kapcsolatos leleteket, véleményeket (a táppénz indokául szolgáló tényeket, bno besorolást stb.) adja, így nem értem ezt a kérdést.
Szabadon válts orvost, én is megtettem még magánorvossal is félidőben.
nem magán doki volt hanem sima sztk-s doki akihez évek óta jártam
no azt cseréltem le anno
nincs olyan h kötelező annál maradnod akinél vagy
keress olyan dokit aki kedves veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!