Tényleg olyan nehéz egy nőnek nőgyógyászt váltani?
Figyelt kérdés
A megszokott nőgyógyász olyan fontos ?2017. febr. 22. 19:23
11/15 anonim válasza:
Oda - vissza 650 km-t utaztunk, hogy a nőgyógyászati műtétből, csak egy radiológiai beavatkozás legyen! Helyben is van nőgyógyász, de a miénk 36 km-re van. Pedig a fizetésünk az országos átlagot nem éri el! Akiben megbízni az ember, ahhoz mennyen!
12/15 anonim válasza:
Úristen 25 km??? Az nem távolság! Én 50 km-et utazok a nőgyógyászomhoz, lévén én Nyíregyházán lakom, ő meg debreceni.
13/15 anonim válasza:
Kb 170 km-re van a nogyogyaszom.De meghallgat nem csucsurit ram kozbe,nem vag a szavamba,h ne tudjam elmondani amit szeretnek.Ha elmondom mi a bajom nem kerdezi meg nevetve,h "es magat ez zavarja?".Vannak dolgok amiket anelkul is elmond,h kerdeznem kellene.Feloltozve elmonhatom,h mi bajom es nem egy asztal elott allva bugyi nelkul.Meg stb.Ebbe nem csak nogyogyasz volt,de igy talan erthetobb,h miert ragaszkodunk egy bevallt orvoshoz.
14/15 anonim válasza:
50 km-re van a nőgyógyászom. Nem megyek máshoz, csak hozzá.
15/15 anonim válasza:
Nehéz lelkiismeretes, alapos és emberséges orvost találni, főleg ha tb-s és így ingyen van. Ez minden orvosra igaz, én is utazok az orvosaim miatt, mert tudják mi a bajom, ők kezelnek rég, ismernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!