Hú de jó pasi-mondja (súgja) egyik lány a másiknak. Mit lehetett VOLNA kihozni ebből a szituból?
Megyek az utcán szembe jön két vadidegen lány. Az egyik odasúgja a másiknak (húúú de jó pasi... a másik erre fúúú igen..)
A hallásommal nincs baj az biztos.
A történetz ennyi. Ők mentek egyik irányba én a másikba és kész.
Mit lehetett volna kihozni ebből a szituból? Mit tehettem VOLNA? Mert ha odafordulok hogy „hallom jó pasinak tartasz“ ő meg erre „én???? hallucinálsz hapsikám" vagy ilyesmi lett volna nem?
" bar ha rosszul hallottad az kicsit gaz. "
Ez meg a másik hogy
-mi van ha mégis rosszul hallottam
- és mi van ha nagyon is jól hallottam de ők nyílt kérdésre már tagadnának-mit tehetnék akkor? Semmit
(énn? nem mondtam én semmit hallucinálsz öreg..)
" A nôk diszkréten csinálják"
Na ezek azért messze voltak a nőtől. ilyen 15-16-os kislibák voltak.
Ha rosszul hallottad, akkor meg bedobsz egy témát..
Ezek lehetôségek, a szöveg csak egy képlékeny halmaz, a szándékot kell felmérni és menni elôre..
Nem értelek: kislibák kontra mit lehetett volna kihozni? Te tudod mit akartál volna egyáltalán?
Nô=nôi nem, itt ennyi volt a lényeg.
"valami olyan kérést-kérdést dobj be, amit enélkül is bárkinek feltehetnél."
Helóó....... meg tudnád mondani hány óra van? (kezemen ott az óra) valami ilyesmi önlejárató dumára gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!