Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hú de jó pasi-mondja (súgja)...

Hú de jó pasi-mondja (súgja) egyik lány a másiknak. Mit lehetett VOLNA kihozni ebből a szituból?

Figyelt kérdés

Megyek az utcán szembe jön két vadidegen lány. Az egyik odasúgja a másiknak (húúú de jó pasi... a másik erre fúúú igen..)

A hallásommal nincs baj az biztos.

A történetz ennyi. Ők mentek egyik irányba én a másikba és kész.

Mit lehetett volna kihozni ebből a szituból? Mit tehettem VOLNA? Mert ha odafordulok hogy „hallom jó pasinak tartasz“ ő meg erre „én???? hallucinálsz hapsikám" vagy ilyesmi lett volna nem?

2019. máj. 16. 20:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

" bar ha rosszul hallottad az kicsit gaz. "

Ez meg a másik hogy

-mi van ha mégis rosszul hallottam

- és mi van ha nagyon is jól hallottam de ők nyílt kérdésre már tagadnának-mit tehetnék akkor? Semmit

(énn? nem mondtam én semmit hallucinálsz öreg..)

2019. máj. 16. 20:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem prostik. A nôk diszkréten csinálják, de mégis úgy, hogy te befogd a jelet. A következô lépés a férfi közeledése.
 13/22 anonim ***** válasza:
Balázs, beakadt a lemez? XD
 14/22 A kérdező kommentje:

" A nôk diszkréten csinálják"

Na ezek azért messze voltak a nőtől. ilyen 15-16-os kislibák voltak.

15/22 anonim ***** válasza:

Ha rosszul hallottad, akkor meg bedobsz egy témát..

Ezek lehetôségek, a szöveg csak egy képlékeny halmaz, a szándékot kell felmérni és menni elôre..

2019. máj. 16. 20:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem értelek: kislibák kontra mit lehetett volna kihozni? Te tudod mit akartál volna egyáltalán?

Nô=nôi nem, itt ennyi volt a lényeg.

2019. máj. 16. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Figyelj, hadd ne mi gondolkozzunk helyetted. Lényeg, hogy készülj fel, már most találd ki, mi lesz a csajozós szöveged, ha legközelebb hasonló szituációhoz lesz szerencséd. Amúgy egész kíváncsi lettem, hogy is kéne elképzelni azt a hú de jó pasit... Azzal biztos ne fordulj vissza, hogy hú de jó pasinak tartasz, valami olyan kérést-kérdést dobj be, amit enélkül is bárkinek feltehetnél.
2019. máj. 16. 20:58
 18/22 A kérdező kommentje:

"valami olyan kérést-kérdést dobj be, amit enélkül is bárkinek feltehetnél."

Helóó....... meg tudnád mondani hány óra van? (kezemen ott az óra) valami ilyesmi önlejárató dumára gondolsz?

2019. máj. 16. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Megrépáználak! :D
2019. máj. 16. 22:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Vagy csak jól megszivattak :DD
2019. máj. 16. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!