Hú de jó pasi-mondja (súgja) egyik lány a másiknak. Mit lehetett VOLNA kihozni ebből a szituból?
Megyek az utcán szembe jön két vadidegen lány. Az egyik odasúgja a másiknak (húúú de jó pasi... a másik erre fúúú igen..)
A hallásommal nincs baj az biztos.
A történetz ennyi. Ők mentek egyik irányba én a másikba és kész.
Mit lehetett volna kihozni ebből a szituból? Mit tehettem VOLNA? Mert ha odafordulok hogy „hallom jó pasinak tartasz“ ő meg erre „én???? hallucinálsz hapsikám" vagy ilyesmi lett volna nem?
Én ha ilyet mondanék az utcán nagyon is örülnék ha lecsapnák a labdát. Azaz leszólítanál..
Nyilván aztán előbb utóbb ahogy írták fentebb dugás jönne..
De én lehet azért mondom ezt határozottan mert nem 20 éves vagyok és már ismerem a dörgést.
Szóval ebből a szituból lehetett volna egy kis időbefektetéssel matekolás.
"Én ha ilyet mondanék az utcán nagyon is örülnék ha lecsapnák a labdát. Azaz leszólítanál.."
De ha ez volt a szándékuk miért suttogva mondták hogy meg ne halljam? Aztán mégis hallottam de ők megtették amit lehetett hogy nehogy halljam-
"Én ha ilyet mondanék az utcán nagyon is örülnék ha lecsapnák a labdát. Azaz leszólítanál.."
De ha ez volt a szándékuk miért suttogva mondták hogy meg ne halljam? Aztán mégis hallottam de ők megtették amit lehetett hogy nehogy halljam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!