Ti az azonos neműeket megnéztek az utcán és tesztek rájuk megjegyzéseket?
Csak pozotívat,sőt én nyíltan is dícsérem ha valakinek szép a ruhája,körme,haja stb...
44/N.-Nincs semmi hajlamom...
Én mindig mindenkit figyelek, nemtől függetlenül.
Alkotóként főleg.
Keresem az ideális pl női arcot fotóra, de ennyi műpicsu mellett necces. A smink lehet elfedi a bőrét, de az arccsontozata ugyan olyan ocsmány marad...
De volt olyan, akivel lazán leközöltem szépek a lábai, arányos.
Vagy szép érdekes mandula szemei vannak, megnézhetem-e jobban magamnak.
Persze előtte kis bevezetőt elmondom miért reagálos s beszélek velük.
Fotózok is. Vagy termékem bemutatásához kell pl egy ápolt kéz...stb.
Naaagyon sok mindent csinálok s szeretem fotókkal bemutatni azokat.
Tegnap pl beszélgettem ügyvéd barátommal s egyszer csak megjelent egy srác szép magas, szálkásan izmos alkatú.
Egyik ügyfele volt én meg oda pofátlankodtam: Leszel-e a modellem? 😂
Zavarba volt s nemet is mondott.
Elgondolkodtam utána, hogy ismerős valahonnan 😊 volt általános suli társam.
Mmmm...lényegében ha valami inspirál vagy tetszik megállok s szemügyre veszem, még ha turakodónak is látszom olykor.
Volt hogy bicikliztem reggel s egy nyakörves kutyust találtam 😁
Leálltam, agyon simiztem s öleltem aztán magammal vittem pár fotóra 😂
(kutya cuccokat is csinálok)
Plusz felraktam hirdetve a kis elveszettet. 😄
Gazdi kapott képet s egy új nyakörvet is a képekért cserébe.
Engem is megnéznek külsőm miatt, de nem zavar, sőt bókok meg érdekes szituációk alakultak ki 😂
Elállták az utamat a tizenéves sulisok amikor bicikliztem.
Megkértem húzódjanak le.
Jött a sok bocsánat kérés s egyszer csak megszólal az egyik, hogy elkérné a számomat 😂
Behúztam a féket, vissza néztem nevetve "kicsi szívem, lassan 30leszek" 😂 a kezemen pedig a karika gyűrűm.
A srác köpni nyelni nem tudott.
Két haverja kiröhögte, a harmadik s a csaj pedig csak nézett, hogy biztos kamuzok.
Kaptak egy személyi felmutatást 😊, kicsit beszélgettünk majd mondtam nekik, bocsi, de haladok, mert elő kell készülnöm.
Hmmm. Viccesebb volt az a nap, amikor szembesültünk újra egymással a kiállításomon.
Megnézni nagyon szeretem a szép nőket szintén hosz a szépség örök forrása az emberi lélek simogatásának...
Ha idegen, sose mondok neki semmit, pláne nem teszek megjegyzést.
Ha kritikára gondolsz kb 17-18 évesen jöttem rá és undorodtam meg attól, hogy másokat fikázzak. Ezt a kortársaimnak is annak idején állandóan mondtam “nevelve” őket a jobb emberré válás jegyében ;)
Ha ismerős az illető, mindit mondom mostmár, hogy “olyan szép vagy” mosolyogva stb.
Én szintén ezt tapasztalom fordítva annyi különbséggel, hogy idegenek is mondják “milyen gyönyörű ez a lány” pl édesanyámnak.
Persze 33 évesen ilyenkor egy kisgyereknek érzem magam, de hát ez van ;;))
A dícséret mindenkinek jól esik, a kritika nem.
Én a fiúbarátaimmal megszoktam beszélni, hogy hogy néz ki az a lány aki nekik tetszik. Utcán is ugyanúgy, mondok véleményt a stílusára, az arcára, hogy csinos-e.
Szerintem ezzel semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!