Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lógok ki ennyire a...

Miért lógok ki ennyire a sorból? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Általánosban kezdtem el érezni hogy valami nincs rendben velem....mindig 2. Voltam és az alap 2 klikk közül egyikbe sem tartoztam mert hol az egyikbe hol a másikba volt rám szükség...komolyan próbáltam segíteni mindenkinek mindenben...volt akit utáltam de még neki is segítettem...mégis nem tettem szert 4. Óta igazi barátra...akkor ment el ugyanis egy olyan barát aki sokat jelentett nekem...elköltöztek, összevesztünk és ennyi volt...de azóta nekem nem volt olyan barátom...most kezdtem el a középsulit és innen is kilógok...tudom hogy a hátam mögött cikiznek vagy le se tojnak engem...van egy csaj(a padtársam) aki annyira gyűlöl engem hogy az elképesztő...nekem sem szimpatikus mert még mindig haspólóban jár és hát...olyan mint az ilyesfajta téli haspólós lányok általában lenni szoktak...van 2 klikk nálunk és nagyjából érintkeznek is de én megintcsak kilógok a sorból...5 emberrel szoktam beszélgetni de ők is szívesebben beszélnek egymással...a fiúk pedig borzasztóak....némelyik vissza sem köszön nekem....van amelyikkel majdnem 3 és fél hónap alatt annyit beszeltem hogy hello és eleinte csúfoltak amikor felszólított a tanár összesúgtak de azt színleltem hogy nem érdekel és akkor abbahagyták...de engem nagyon elszomorított hogy nem tudtam beilleszkedni....az egy plusz hogy rokonszenves és érdekes érzéseket táplálok egy felsőbbéves srác felé akit régebbről ismerek...ez persze totális hülyeség volt részemről hogy megengedtem magamnak ezeket az érzéseket mert teljesen viszonzatlanok és azok is maradnak...van egy lány akit úgymond a barátomnak tekintek...pedig tudom hogy ha mondok neki A-t akkor B-t hallok vissza és nem tőle...de ő valamiért fontos nekem...mindig a rossz embereket szeretem meg egyébként...amúgy nem tartom magam egy kifejezetten unalmas,buta,ronda, vagy totális csőd személynek....inkább átlagosnak...buta csaknem lehetek annyir ha a megye egyik legjobb iskolajaban vagyok majdnem 5ös....unalmas szerintem nem vagyok....van humorérzékem csak rohadtul bezártam a kiskaput ahol a társas kapcsolatok alakulnak...és félénk is vagyok...a rondában momdjuk annyira nem vagyok biztos de még senki nem kezdett el hányni mikor meglátott...tök semleges barna hajam és szemem van...kb 2-3 kiló plusz van rajtam de eloszlik ugy mindenhol...180 cm vagyok es 41es lábam van...a csőddel kapcsolatban...eléggé béna vagyok a mozgásokhoz és botlábam van de nem szoktam rendszerint hasra esni...még sosem volt barátom és nem is ismerkedtem mert a napom annyiból áll hogy felkelek buszozok tanulok buszozok tanulok alszok es előlről...nem értem egyszerűen miért lök ki így magából a társadalom és könyvel el valami selejtnek ami meghibásodott a gyártáskor mikor én nem akarom ezt...én szeretnék barátokat szeretnék pasit szeretnék népszerű vagy tehetséges lenni vagy legalább pár igaz baráttal megáldott normális lány lenni...miért vagyok mégis ilyen semmi láthatatlan anyag aki csak szívja az oxigént és tanul ? (Mert amúgy nagyon szeretnek orvos lenni)Miért látom hogy mindenki jobbára megtalálja a boldogságát és nem esik nehezükre akármiféle emberrel beszélgetést kezdeményezni? Én miért nem vagyok elég jó senkinek? Miért nem fogadnak be maguk közé? Mutáns vagyok vagy mivan velem? Kérlek segítsetek mert engem ez nagyon elkeserít...nagyon utálok így iskolába járni....Köszönöm ha elolvastátok a regénykémet és segítetek...nagyon hálás leszek érte<3 15/L

2016. dec. 9. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy lehetne jobb a helyzet, de nem vagy egyedül. Amikor én voltam általános az egyik csaj szó szerint ellenem fordította az egész osztályt, mert nem hódoltam be neki. Közép suliban már más volt a helyzet, egy egész normális osztályt fogtam ki szerencsére, nem igazán voltak elszigetelt klikkek, én mégis kb 2-3 emberről tudtam azt mondani, hogy a barátom. Egészen addig mindig azt mondtam hogy a többiekben van a hiba, középsuliban azért már elgondolkoztam, hogy mégis inkább velem lehet a baj. De egyébként nem kell aggódni, mégha nagyon ronda is vagy, akkor is találkozhatsz egy jó pasival, rajtam +15-20 kiló volt, a szemöldökömet addig nem is szedtem, majdnem olyan vastag volt mint amilyen széles. Mégis lett barátom (bár sokan kikezdtek miatta irigységből de a végére le is fogytam, jó csaj is lettem na de ez másik történet)

Szakmát egy nagyon kicsi összetartó csapattal tanultam, azt nagyon szerettem és nem éreztem magam furának vagy értéktelennek.

Most egyetemista vagyok, és komolyan mondom itt a legrosszabb. Szerintem minden szerencsén múlik. Én nem voltam szerencsés hogy ilyen emberekkel kerültem össze. (ahogy neked se nagyon jött össze ez a gimis osztály) Egy emberrel tudok beszélni, annak is állandóan én beszélek, hátha elmondja ő is az élményeit de nem, semmit se tudok róla. Igazából nem is tekintem a barátomnak. A többi szakról ismerkedek inkább mert amit én "kaptam" az siralmas

Esetleg megpróbálhatnád az átiratkozást. Bár nem gimiben, én bánom, hogy általános suliban nem sírtam ki magamnak legalább az osztály váltást. Megpróbálhatsz ismerkedni más osztályból emberekkel, valamilyen szakkört elkezdeni, ott talán. Egyébként egyik osztálytársam mondta régen, hogy ismert valakit, akit nem az osztály közösített ki, hanem ő közösítette ki az osztályt tedd te is ezt ha nem tetszenek

2016. dec. 9. 20:30
 2/7 anonim válasza:
Én is hasonló papucsban jártam .hála égnek ennyire engem nem közösítettek ki ( csak alsóban ) de azért éreztem a "törődést".nagyon sok tippet nem biztos hogy tudok adni , de ha rám írsz privátban , akkor szívesen leírom , hogy nekem hogy siekrült beilleszkedni :) Addig is kitartás <3 15/F
2016. dec. 9. 20:41
 3/7 anonim válasza:
Én voltam az utolsó is :és ha még 1-2 dolgot leírnál az osztályodról ( milyen klikkek vannak ...stb ) az még lehet segítene a megoldásban :)
2016. dec. 9. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, nem olvastam végig, később talán végig olvasom, mindenesetre egy mondatra felfigyeltem a végén.

"Miért látom hogy mindenki jobbára megtalálja a boldogságát" Ez nem igaz. :) Majd évekkel később te is ráfogsz jönni. Most talán úgy tűnik, hogy mindenki élete a legnagyobb rendben, hű de boldogok, stb... Aztán majd amikor eljutnak oda, hogy elkezdenek kiábrándulni másokból (el fognak jutni oda, mindenki eljut oda egyszer) ahogy kezdik majd megtapasztalni, hogy milyen is a világ valójában, stb... Úgy egyre inkább érezni fogják majd azt a nagy tátongó űrt az életükben, amit a valódi boldogság hiánya okoz.

Azt tudom tanácsolni, hogy ne mások boldogságával, mások életével foglalkozzál, hanem a sajátoddal. Keresd meg azt a dolgot az életben, ami boldoggá tesz téged és figyeld meg, hogy útközben találkozni fogsz hasonló emberekkel.

2016. dec. 9. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a mai világban (főleg a 90-es évek óta) a legtöbb ember állandóan keresi másokon a támadási felületet.

Tehát nem mérvadó, hogyan állnak hozzád az emberek.

Ne minősítésnek vedd, amit tesznek. Inkább ismerd meg önmagad egyre inkább, az mérvadóbb saját magadról.

Ne hagyd befolyásolni magad alaptalan beszólásaik, viselkedésük által.

Ne akarj másoknak megfelelni.

Lényegileg ezek a kulcsmondatok a problémádra. 15-16 éves kor a tipikus depressziós, mély szociálisan-pszichésen rábéredős korszaka a legtöbb tininek, szóval annyira nagyon nem vagy evvel egyedül.

Sajnos a bunkó többség így próbálja megoldani a saját problémáit, hogy alaptalanul másokon próbálja levezetni frusztrációját és bizonytalanságait. Szóval épp olyan bizonytalanok, mint te vagy. De a viselkedésük határozott és manipulatív - aljas kompenzálás okán.

Te maradj meg korrektnek, viszont javaslom megfontolnod a javaslataimat. Hajrá! :)

2016. dec. 10. 00:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ott kezdődik a baj, hogy mindenkinek segíteni akarsz. Ezért mindig is csak arra fogsz kelleni az embereknek. Tanulj meg nemet mondani. ;)

Szívesen lennék a barátod :)

2016. dec. 10. 08:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző: nem! ;-)
2016. dec. 10. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!