Mi történne ha elkapnának mikor lógok?
Figyelt kérdés
Gimis vagyok 10.-es. És lány. Ha mondjuk egyszer ellógnék és a városban maradnék, mászkálnék a parkban, játszótéren hasonlók és elkapna egy tanár, vagy az osztályfőnököm mi történne? Ja és ami még fontosabb ha egy rendőr lát és kiderül hogy lógok mi történne? És ha elszaladnék tőle elkaphatna? Visszavinne a suliba vagy mi?2016. nov. 19. 22:44
1/6 anonim válasza:
Kezdem az alap kérdéssel: Minek lógsz? Nyomós indok vagy hecc/haverok? Az se mindegy.
De am ja rábszhatsz ;) volt oszt társam tapasztalhatta.
Járj suliba vagy ha lógsz ne nyilvános helyeken tipikus retard módra, mint a legtöbb utcagyerek kb.
23-N
2/6 anonim válasza:
A tanár meg az osztályfőnököd miért kószálna tanitási időben az utcán? Egyébként simán mondhatod azt, hogy beteg vagy.
3/6 anonim válasza:
Ha a rendőr elkap, és nem tudod igazolni, hogy miért nem vagy suliba, akkor szépen bevisznek a suliba. Ha egy tanár kap el akkor még be tudsz kamuzni vmit.
4/6 anonim válasza:
Semmi :D én már lógtam el a tanárom szeme láttára is:D
És már volt olyan is hogy a tanár meglátott a városban és oda jött hozzám kérdezősködni hogy miért nem vagyok iskolába de hazudtam neki:D
És igen a rendőrök bevihetnek ha nagyon "feltünő" :D
F
5/6 anonim válasza:
Végén lemaradt az hogy.. "Nagyon feltünő" vagy*
17f
6/6 anonim válasza:
Örülj, ha csak egy rendőr kap el a parkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!