Magas vagyok, de nagyon nem érzel jól magam. Hogy tudnám elfogadni?
Sziasztok!
A hetekben volt két randim,és mindkétszer én voltam a magasabb. 183 centi vagyok. Nem csak párkeresésnél zavar,hanem a baráti körömben is én vagyok a legmagasabb,még a családban is.
Nagyon zavar, szorongok miatta és utálom magam..
Mit tudnék tenni hogy megszeressem magamat? :(
20/L
Kezdj el valamit sportolni versenyszerűen. Nálunk küzdősporton van egy veled hasonló magasságú 16-17 éves lány. Nagy hasznára válik a magassága, főleg hogy a magassága miatt nagyobb súlycsoportban van, és általában mindig teltebb, dundibb lányokat kap ki ellenfélnek. És szinte 10-ből 10-szer ő nyer, a magasságának, vékonyságának és hosszú karjainak köszönhetően.
Sportban nem közösítenek ki ha magas vagy, mert előny. Ha küzdősportot nem is komálod, mehetsz kézilabdára vagy kosárra is simán.
Itt tudsz ismerkedni, új barátokat szerezni. Ha ökölvívásra mész például, ott meg bőven akad ellenkező nemű is, akikkel szintén ismerkedhetsz.
"volt két randim,és mindkétszer én voltam a magasabb"
Ha ennyire felszínes és sekélyes lennék, akkor én sem érezném jól magam a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!