Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Főleg azok véleményei érdekelnének, akik ezeket a neveket viselik, de jöhet bárkié, megköszönöm.
A nevek: Kira, Linda, Tamara
Linda, Tamara gyönyörű nevek
a Kíra /Kira számomra idegesítő nevek. Nem ismerek ilyet. Idegesítő a hangzásuk ezeknek a neveknek. Meg írta valaki, hogy tényleg olyan idegenhangzásúak, én azt hiszem, az is zavar benne engem is, igen, meg még hogy túl ilyen kemény név; meg még hát a K meg az I nem pocakosbetű egyik se, nem néznek ki jól együtt. Pocakos alatt azt értem, hogy pl b, d , o, e -nek is van még, meg még vannak; ebből a kis e-betű, az a pocakos, mert a nagy E-az szálkás; és a K meg az I az mind a kettő ilyen "szálkás" és ez hogy "Kir" ez így nem hangzik jól egymás után. De a Lora és a Nóra pl tetszenek, a Dóra viszont megint nem; mert ott az két "pocakos"-sal kezdődik. A Dóra nagyon nem szép, meg az is túl kemény név. De a Nóra, Zora, Lora viszont számomra nagyon szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!