Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen személyek jutnak...

Milyen személyek jutnak eszetekbe a ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Andrea Kiara Leila Flóra Adrienn

2017. ápr. 20. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Andreáról az összes ostoba osztálytársam régről, Adrienneket nem szeretem. A többi nekem semleges.
2017. ápr. 20. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Andrea - határozott, nyitott, temperamentumos, vörös haj, zöld szem

Kiara - szőke, kék szemű, visszafogott, mosolygós

Leila - göndör barna haj, zöld szem, kissé önbizalomhiányos csajszi

Flóra - barna haj, barna szem, okos, jó képességű, intelligens, sportos alkatú

Adrienn - barna haj, kék szem, lóarc, rendkívül rossz indulatú csaj, aki egyedül csak magát szereti. Sajnos egykori osztálytársnőmet juttatja eszembe, akivel nem volt túl kellemes az együtt töltött pár év.

2017. ápr. 20. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ez szubjektív, mert úgyis mindenki egy általa ismert személyre asszociál
2017. ápr. 20. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Andrea: dagadt középkorú idegbeteg nő

Kiara Leila: két potáldaru kezelő vénasszony egy hajógyárból

Flóra: egy vidéki romalány hatalmas hátsóval

Adrienn: fogorvosi asszisztens

2017. ápr. 20. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Erős, határozott, talán elbízni magát is hajlamos személyiség, meg kicsit ilyen önhitt, öntelt-félére is gondolok; meg asszociálok még olyanra is, aki belül gondol magában mindent, de kifelé megpróbálja előadni, hogy bír meghogy rokonszenvez valakivel; kicsit ilyen negédes-nyájas -ismerek Andreákat, de tőlük elvonatkoztatva írom, a név alapján

Kiara - Egy cuki "mamikedvence" jókislány. Akit nagyon imádnak a szülei, mert nagyon bűbájos, és nagyon vigyázniuk kell, hogy ne kényeztessék el őt

Leila- Őróla is ugyanaz jut kb eszembe, mint a Kiaráról, csakhogy még okosabbnak képzelem el, mint egy Kiarát.

Flóra - intelligens, aranyos, megértő, jószívű hölgy, a barátai számíthatnak az ő támogatására, ha nemjó helyzetbe kerülnek -Flórát is ismerek, tőle is elvonatkoztatva írom

Adrienn -kicsit ilyen "elkényeztetett hercegnőtípus"-fruska ugrik be nekem róla. Aki szép is, de el is van szállva kicsit magától.

Hát én ilyenekre asszociálok, de nem akarok megbántani senkit, csak asszociáltam, szóval senki semmit ne vegyen magára

2017. ápr. 20. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:

jó játék, legyen :)

filmélményekből

Andrea: egy római magánklinika férfias, jóképű 30-as jogi képviselője

Leila: hangzásra szép űrhercegnő fura frizurával

Flóra: aranyos molett tündér, aki anyóka képében nevelgeti Csipkerózsikát az erdőben, és folyton zsémbel Faunával a másik aranyos molett tündérrel

Kiara: őt nem ismerem, de biztos valamelyik mexikói falucska lakója, akire rátalál a herceg, aztán szenvednek 486 epizódon át

2017. ápr. 20. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
81%

Andrea: Barna hajú nő, kissé nyúl arcú nő. Valami ilyesmi: [link]

Kiara: Kreol bőrű, de sötétszőkére festett csaj, aranyos arc. [link]

Leila: Hosszú sötétbarna haj, barna szem, fehér bőr, csinos lány, szép nőies arc, a hajába virág van tűzve, lila, fehér ruhák. [link]

Flóra: Göndör barna haj, zöld szem, esetleg szeplők, fehér bőr. Csinos, vékony, de alacsony törékeny testalkat. [link] dobó kata feeling kb.

Adrienn: Szőkésbarna haj, szolis bőr, kék szemhéjfesték, esetleg piercing, átlátszó szájfény, tipikus adrienn kinézet: (szerintem)

[link]

2017. ápr. 20. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Andrea: onbizalomhianyos,veri a ferje

Kiara: fiatal szep lany

Leila: az olah cigany enekes

Flora: kover falusi lany

Adrienn: kover hivatalnok

2020. dec. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!