Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Főleg azok véleményei érdekelnének, akik ezeket a neveket viselik, de jöhet bárkié, megköszönöm.
A nevek: Kira, Linda, Tamara
2019. máj. 8. 16:24
1/12 anonim válasza:
A Linda név nem egyáltalán tetszik, a Kiráról mindig a Death Note című anime jut eszembe, Tamarának pedig az egyik legjobb barátnőmet hívják.
2/12 anonim válasza:
Nem így hívnak és egyik sem tetszik. A gyerekemnek biztos nem adnám.
Ebben a sorrendben a legrosszabbtól a rosszabbig: Kira, Tamara, Linda
Ettől függetlenül nem gáz nevek, nem botránkozok meg rajta, ha valakit így hívnak.
4/12 anonim válasza:
1.Tamara
2.Linda
3.Kira
A Tamara név nekem tetszik, a másik kettő elmegy.
5/12 anonim válasza:
Kiráról nekem is anime ugrik be, Lindáról a 80-as évekbeli sorozat, meg valamiért a 99 Luftballon (lol), Tamara nem rossz
7/12 anonim válasza:
Nem csak k_urvás, cigányos is. Nem kicsit...
8/12 anonim válasza:
A Kira nevét nem szeretem, ismerek egy ilyen nevű lányt akit nagyon nem kedvelek.
A Linda és a Tamara nem olyan rossz.
9/12 anonim válasza:
A Kíra tetszik, mert rövid, érdekes név. A Linda egyből a karatés Linda jut róla az eszembe. Tamara az nálam egyből a Szamara autó jut az eszembe, ami nem feltétlen jó poén.
10/12 anonim válasza:
Nekem a Linda valamiért soha sem tetszett. A Tamara és Kíra tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!