Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol éljek, ha egyetemre megyek?

Hol éljek, ha egyetemre megyek?

Figyelt kérdés
Egy év múlva érettségizek és egyetemre/fősulira tervezek menni. Viszont a városomban nincs egyik sem, és a legközelebbi is nagyon messze van. Sokan kollégiumba mennek ilyenkor, viszont én nem szeretem a kollégiumot, mert nem tudok más emberekkel egy szobában együtt aludni/tölteni időt több ideig. A kollégiumban hiányozna a magánéletem. Egy albérlet pedig eléggé drága manapság. Ingázni pedig legalább ugyanennyire költséges lenne. Nem tudom, hogy mit tegyek, valami ötlet?

2019. máj. 5. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az utolsóval értek egyet, én kimondottan magányos farkas vagyok, de eddig bírom a kolit...Mondjuk egy ezer meg egy dologtól függ, kikaphatsz nagyon szar szobatársakat is. A titok: tanulj meg másokat ignorálni, kizárni...Az ingázás egyetemen kb. lehetetlen, összevissza vannak az órák, lehet, hogy reggel nyolckor van egy meg este 6-kor a következő. Az albárlet is lehet zajos ráadásul drága is.
2019. máj. 7. 09:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen az ingázás.

Viszonylag nehéz szakra jártam, és meg tudtam oldani. Ha csak lehetett, péntekre nem vettem fel órát. A szemináriumokat beraktam délelőtt 10 és délután 6 közé, az előadásokra meg csak akkor jártam be, ha időben jó volt, mivel azok nem kötelezőek. Lehet még azzal is játszani, hogy csak délelőttre vagy csak délutánra zsúfolod össze az óráid, és így a fél napod szabad. Nem mondom, hogy mindig 100 százalékosan ideális, de egész kibírható volt.

2019. máj. 7. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!