Gáz, ha 21 évesen megyek nappali tagozaton egyetemre? Érettségi után 2 éves OKJ-n voltam, az nem tetszett,1 évet dolgoztam és most jelentkeztem.
Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 01:55
1/11 anonim válasza:
Nem gáz én is hasonlóképp vagyok érettségi után OKJ voltam/vagyok most fejezem be, 1 évet még elmegyek dolgozni és 22 évesen kezdeném az egyetemet.Meg persze rengeteg ember van aki 20;30+-on sőt még 40+-on is kezdenek el egyetemet ebbe tényleg nincs semmi gáz.(Max ha idősebbnek nézel ki fura lesz a gólyák közt :D)
2/11 A kérdező kommentje:
Nappalin kezded?
2018. máj. 14. 02:59
3/11 anonim válasza:
Hát már miért lenne gáz? Van, aki 50-60 évesen ugrik neki egy diplomának.
4/11 anonim válasza:
Kérdező, ez már nem általános iskola, ahol ciki két évvel idősebbnek lenni az osztálytársaknál :D
6/11 anonim válasza:
Üdv!
21 évesen kezdtem tavaly ősszel az egyetemet, és semmi hátrányom nincs belőle. Sőt van néhány 23-24-25 éves sőt még egy 29 éves is aztán még ő is teljesen jól be van illeszkedve.
7/11 anonim válasza:
Mármint tényleg a korodat tartod gáznak? Vagy mi a kérdés, nem értem 😃 nekem volt 69 éves csoporttársam is, és nem volt gáz 😉
9/11 anonim válasza:
En rosszabbul jartam, mint te. :) 20 evesen erettsegiztem (+1 ev ovi meg 5 eves, nyelvi elokeszitos kozepiskola), egy evet kihagytam, majd csinaltam egy 2 eves OKJ-t. Nappalira megyek. Ez van. :)
10/11 anonim válasza:
Én is 20 vagyok, most érettségizem, mert 5 évfolyamos gimibe jártam. :D Ha nem sikerül bejutnom idén, én is kénytelen leszek 21 évesen elkezdeni a felsőoktatást. semmi gáz nincs benne, szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!