22-23 évesen már késő élni?
Eddig kimaradt az életemből a szórakozás, bulizás, kirándulas.
Még ellehet kezdeni élni?
Vannak.akik már ennyi évesen már szülnek.
Én a huszonéves életéveimet bulizással töltöttem majdnem mindig, drogok, pia, nők.
Most 26 vagyok egyáltalán nem vágyok egy bulira sem totál kivagyok égve tőlük.
Szerintem nem késő, ha van kedved hozzá...sosem késő változtatni a dolgokon.
Ne másokkal akarj foglalkozni, ezt a kérdést én is fel tettem magamnak most 21 évesen, igaz én nem nő vagyok, nekem is ezek ki maradtak, igazából egyedül is lehet jókat kirándulni, régebben kirándultam is,először szerintem egyedül is fontos hogy jól érezd magad, aztán jöhet másokkal is.
Persze hogy el lehet kezdeni élni, még fiatal vagy, légy boldog és élj :-)
Igen vannak akik már ilyenkor szülnek, de még azért pár évet lehet várni a szüléssel ha szeretnél gyermeket.
Nem 45 éves vagy két kamasz gyerekkel, adósággal; nem is egy fáradékony 73 éves valami betegséggel.
Akad még, akinek nincs 24 évesen gyereke. Pl 29 vagyok és még nem szültem. Édesanyám majdnem 40 volt, amikor megszült engem.
Szóval 23 évesen nincs vége az életednek; nyugodtan élj úgy, ahogy szeretnél, csinálj, amit szeretnél. Nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!