A Starbucksos kávé csak szerintem nagyon-nagyon drága?
Figyelt kérdés
Lehúztam két nagy adag frappuchinót, illetve egyet vittem a kezemben haza... 2.800 forint volt a kettő.2019. márc. 29. 07:17
21/22 anonim válasza:
Szerintem simán belefér, ha nem mindennap iszol ott, hanem kb. havi 3-4 alkalommal. Én például nagyon szeretem a kicsit különlegesebb kávékat, shakeket, általában mindig mást iszom, így nekem megéri. Mindennap ott inni ugyanazt a kávét, vagy azért bemenni, hogy meglegyen az instakép szerintem is értelmetlen pénzkidobás, de ha valaki ezt szereti, akkor én nem szólók bele.
22/22 anonim válasza:
Szerintem is nagyon drága a Starbucks - én a SZÉP Kártyámról szoktam leapasztani a vendéglátás fület, ha útbaesik, és van még költenivaló róla, mert akkor inkább ott veszek vmit inni, mint a boltban. Mondjuk én nem szeretem a kávét, szóval a frissítőket szoktam. De arra, hogy én effektíve a pénzemet költsem rá, főleg rendszeresen, nagyon drágának tartom, pedig átlag folött keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!