Budapestiek miért nézik le ennyire a vidékieket?

Csak egy olyan kisebbség nézi le a nem-budapesti lakosokat, mint amekkora kisebbség lenézi a budapesti lakosokat. Alapvetően semmi különbség nincs a pesti és nem pesti emberek között, se felfogásban, se életvitelben. Illetve apróságok vannak, de ég és föld különbség nincs, soha nem is volt.
Sebestyén meg Vadon pedig mindketten suttyó k*cs*g személyek, ők mindenkinek beszólnak.
https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40
A vér nem válik vízé.

Én forditva érzékelem ezt inkább.
És jup jártam már úgy hogy nekem kellett meg magyaráznom mit cseszett el a gazda a marhák tartásakor és mi a vége büdps városi qva aztán fogat szivvamegtette amit javasoltam...
Én egy rossz szót nem szolok roluk de ők csak támadnak
Inkább nem érdekelnek már

9. vagyok. 10.! Pedig jobb, ha megbarátkozol a gondolattal.:) Vannak a budapestiek, meg vannak a vidéki városiak, falusiak, tanyasiak. Volt itt egy kérdés nem túl rég, aki azt kérdezte, hogy Budapestről költözne Győrbe, mennyire élhető a város, vannak-e látványosságok, szórakozási lehetőség, itt is vannak-e programok. Háát, szerinted akkor miért írtam azt, amit?
Van a főváros, és van a "vidék". Mint írtam, pont azon szoktam magamban mosolyogni, aki azt gondolja, hogy valami felsőbbrendű, mert ott lakik a fővárosban, csak lehet, hogy épp egy külvárosi putriban. Felmentünk barátnőmmel egy távoli rokonához. Nem tudom, hányadik kerület, mert voltunk kb. 18 évesek. Én akkora szeméthalmazt és legutolsó putrisort a lakással együtt még nem láttam.
Szóval kérdező! Felesleges általánosítani. A többség nem nézi le a vidéket - szerintem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!