Miért nézik le a budapestiek a vidékieket?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 14:10
1/9 anonim válasza:
Mert irígykednek.
Titkon mind, egy kertes vidéki házra vágynak.
2/9 anonim válasza:
Miért gondolják a vidékiek, hogy a budapestiek MIND, EGYTŐL EGYIG lenézik őket? Miért van ilyen kissebségi komplexusuk a vidékieknek?
3/9 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyen lenézést. Akkor sem mikor falun laktam, meg vidéki városiként sem. Épp elég lehet a bajuk a Bp-ieknek a zsúfoltság, szmog, zaj, stb. miatt.
4/9 anonim válasza:
Mégis miért néznék le?!
Aki "vidékiként" így gondolja, tényleg kisebbségi komplexusa van :(
Én kis városban születtem, éltem kicsi faluban is, most Pesten lakom. Hasonlót csak a kisvárosban tapasztaltam - "bun. pesti" - jelöléssel, de nem általánosan.
Különbözőek vagyunk :)
5/9 anonim válasza:
Pedig már vidéki falu szinte nincs is. Nincs már állattartás , növénytermesztés mint rég. Amiért még lenézték a falusiakat.
Ma már új házak, parkosított udvarok, házak előtt új autók. Ez egy falu kép.
SAJNOS :(
6/9 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy egy csomóan nem nézik le a vidékieket, semmin szándékom sincs rá, hogy általánosítsak.
2017. ápr. 22. 17:17
8/9 ~GekkóNiki~ válasza:
Herótom van ettől, hogy "vidékiek". Szóval ha te átléped BP határait onnantól egész MO. vidék??:))) Roppant logikus.:'DD
9/9 anonim válasza:
Mi budapestről költöztünk vidékre, 60km.
Hát nagyon bánom, hogy nem előbb költöztünk vidékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!