Budapestiek miért nézik le ennyire a vidékieket?
Nem így van. :D A tipikus parasztoktól/vidéki gibbonoktól irtóznak, de ugyanúgy irtózok tőlük én is vidékiként.
Vannak zenék, amiket csak vidékiek hallgatnak, igazuk van ebben, nem tudom mi a probléma. Legalábbis pestiek ritkábban hallgatják Furkó Ferkó vagy Rostás Szabika "műveit". :D
Balázs meg Jani milyen formában oltja a vidékieket? :D Egyébként szép erre a két mértéktelenül intelligens egyedre alapozni a pestiek gondolkodását, mondhatom. :D
Most a Balázs megy Kecskemétre és a hallgatókat kérdezte hol lehetne 7 quad-ot bérelni, erre elkezdi Jani: "Egyáltalán abban a megyében van 7quad?
Volt olyan is, hogy nekik kellet reklámozni egy új frekvenciát ami vidéken van és parasztos hangnembe mondta a következőt "no ha már bent ültök a traktorba akkor tekerje a xyz-re he." de több hasonló volt már.
Balázsról, meg Vadon Janiról nem tudok nyilatkozni, mert nem hallottam ezeket a beszólásokat.
Viszont! Szerintem pont azok nézik le a vidékieket, akik felkerültek Budapestre, és azt képzelik magukról, hogy ők a "Janik", közben meg nagyon sokszor látni, hogy annyira igénytelenül öltöznek, hogy felveszik szoknyához a kondicipőt. Kicsit túlzás, de pont Pesten nem adnak nagyon sokan magukra. (Ez is lehetne általánosítás, nem annak szántam.)
Én büszke vagyok rá, hogy győri vagyok, és az is maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!