Félelmek legyőzése?
Gyerekként féltem a pókoktól,ellenben rájöttem hogy egy papucs megoldja a problémát.
A szüleim ijesztgettek a rézfaszú bagollyal, hogy elvisz ha rossz vagyok. Készítettem valami túlélő dokumentum film alapján egy íjat, ezt követően, amikor legközelebb azzal fenyegettek, megmutattam nekik, az új fegyverem, és mondtam hogy mostmár jöhet elintézem. Asszem ott áramszünetet idéztem elő és mindenkinek hirtelen fontos dolga akadt.
Felnőttként. Minden nap, félek a minimálbértől, a munkáltatóktól, és az aberráltaktól, és a pszichopatáktól.
Még nem találtam megoldást az éhenhalás elleni félelem, valamint a hülyék, legyőzésére.
Valakinek valami ötlete?
Sajnos a hülyéket nem tudod papuccsal elintézni, azok mindig voltak, és lesznek is.
A félelem sokszor hasznos tud lenni. Gondolj bele, ha nem félnénk semmitől..
Éhenhalás nem valószínű, hogy reális kép, legfeljebb, ha kiraknak egy lakatlan szigetre, vagy a sivatagba, de ott sem éhen, szomjan halnál.
Pszichopaták azért nincsenek olyan sokan, hogy akár az ágyad alatt is találhatnál, elbújva a porcicák között.
Minimálbértől, munkáltatótól félni, van lehetőség másik munkahelyet keresni, nem érvényes már a dicsőség, egy munkahelyről nyugdíjba menni, törzsgárda jutalmat is eltörölték.
Van még valami félelem tárgya??
Nem vicces, tudom.
Félek a szűk, kis tereken.Mindenkiben van félelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!