Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szègyenlősèg legyőzèse?

Szègyenlősèg legyőzèse?

Figyelt kérdés

Nemtudok odamenni a lányokhoz mert ha odamegyek kikapcsol az agyam ès nemtudok mit mondani neki egyszerüen semmi nemjut eszembe de mielőtt odamennèk annyi minden van amit tudnèk mondani de ahogy megszólítom lefagyok

Mit tehetnèk ez ügyben hogy nelegyek már ennyire fèlènk már kezd idegesiteni :(

2018. szept. 23. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jól tippelem, hogy tinédzser vagy?
2018. szept. 23. 18:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert tiniként elég nyomik manapság a fiúk. (Bocs a szóhasználatért.) De ahogy idősödsz, kicsit te is lazább leszel.
2018. szept. 23. 18:40
 3/12 anonim ***** válasza:
miért lennének nyomik a tini fiúk???? én ha látom, hogy egy srác félénk, akkor inkább direkt átveszem az irányítást, inkább az a baj, hogy egy beszélgetésbe több mindent belegondolnak
2018. szept. 23. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szomorú, amikor egy hímnemű egyén nem tud férfiként viselkedni. Akkor is, ha "csak" tini. Abban a korban elvileg tombolnak a hormonok, gyakorlatban meg szende szüzet játszanak. Szerintem ez inkább lehangoló. Pláne, ha a lánynak kell irányítani.

A lánynak csupán annyi a dolga, hogy elcsábítsa a fickót (felkeltse az érdeklődését). De a "vadászat" már a pasas dolga. Milyen már, amikor a lány nyomul?

2018. szept. 23. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:
De egyébként aranyos lehet a kérdező, csak erőt kellene magán venni. Ha elutasítja az egyik lány, majd jön a másik. A világ nem áll meg.
2018. szept. 23. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:

#4-es, inkább az a szánalmas, ahogy mások próbálják megmondani, hogy kinek hogyan kéne viselkednie. Van 16 féle jól ismert személyiségtípus, nyilván az összesnek ugyan olyan férfiemberként kéne viselkednie, aki meg nem úgy viselkedni, az nem is férfi, mi? :'D

Hagyjuk már ezt a bullshitet...Ilyen alapon a mai lányokban/nőkben sincsen sok nőiesség. Valahogy egy ilyen mondatra már mindenki a másik torkának ugrik...

Nehogy már mások mondják meg, hogy kinek hogyan kéne viselkednie. Senki sem lesz sem kevesebb, sem több attól, hogy nem olyan, mint amilyennek elvárják.

2018. szept. 23. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:

"A lánynak csupán annyi a dolga, hogy elcsábítsa a fickót (felkeltse az érdeklődését). De a "vadászat" már a pasas dolga."

Az ilyen nőknél elégséges, ha pörgetsz az ujjadon egy BMW slusszkulcsot.

Azután ők jönnek hozzád, hogy elcsábítsanak...

2018. szept. 23. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:

Az kimaradt 17 èves vagyok

De valami tanács mert ahogy olvastam csak egymás válaszain rágódtatok :(

2018. szept. 24. 06:01
 9/12 A kérdező kommentje:

5. Válaszoló

Köszönöm de valamièrt nemmegy

2018. szept. 24. 06:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Dolgozz valamit. Illetve ha már meglesz a szakma,és nem virágkötő leszel,szerintem férfiasabb leszel,vagy keményebb, ezt úgy értem, hogy megembereled magad. Magabiztosabb leszel és erősebb. Erosodsz,akár az edzés is segíthet szerintem,de a meló az jobb.
2018. szept. 24. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!