Szègyenlősèg legyőzèse?
Nemtudok odamenni a lányokhoz mert ha odamegyek kikapcsol az agyam ès nemtudok mit mondani neki egyszerüen semmi nemjut eszembe de mielőtt odamennèk annyi minden van amit tudnèk mondani de ahogy megszólítom lefagyok
Mit tehetnèk ez ügyben hogy nelegyek már ennyire fèlènk már kezd idegesiteni :(
Szerintem szomorú, amikor egy hímnemű egyén nem tud férfiként viselkedni. Akkor is, ha "csak" tini. Abban a korban elvileg tombolnak a hormonok, gyakorlatban meg szende szüzet játszanak. Szerintem ez inkább lehangoló. Pláne, ha a lánynak kell irányítani.
A lánynak csupán annyi a dolga, hogy elcsábítsa a fickót (felkeltse az érdeklődését). De a "vadászat" már a pasas dolga. Milyen már, amikor a lány nyomul?
#4-es, inkább az a szánalmas, ahogy mások próbálják megmondani, hogy kinek hogyan kéne viselkednie. Van 16 féle jól ismert személyiségtípus, nyilván az összesnek ugyan olyan férfiemberként kéne viselkednie, aki meg nem úgy viselkedni, az nem is férfi, mi? :'D
Hagyjuk már ezt a bullshitet...Ilyen alapon a mai lányokban/nőkben sincsen sok nőiesség. Valahogy egy ilyen mondatra már mindenki a másik torkának ugrik...
Nehogy már mások mondják meg, hogy kinek hogyan kéne viselkednie. Senki sem lesz sem kevesebb, sem több attól, hogy nem olyan, mint amilyennek elvárják.
"A lánynak csupán annyi a dolga, hogy elcsábítsa a fickót (felkeltse az érdeklődését). De a "vadászat" már a pasas dolga."
Az ilyen nőknél elégséges, ha pörgetsz az ujjadon egy BMW slusszkulcsot.
Azután ők jönnek hozzád, hogy elcsábítsanak...
Az kimaradt 17 èves vagyok
De valami tanács mert ahogy olvastam csak egymás válaszain rágódtatok :(
5. Válaszoló
Köszönöm de valamièrt nemmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!