Miért érzem kellemetlenül magam?
A munkahelyen (gyár) nagyon jól el tudtam beszélgetni mindig. Bent sokkal közvetlenebb vagyok mint kint.
Csak történt egy kis próbléma. Egyik nap az anyag feltöltővel beszélgettem. Munkatarsam akkor oda szólt, hogy elpirultam.
Holott soha életben nem pirultam még el. Amint ezt kijelentette rá pánikoltam és agykontrollal tényleg vörös lettem. Nem pirult. Vörös!
Utana többször előfordult, hogy a mellettem lévő dolgozók nevettek hogy pirulok. Holott nem is éreztem magam kellemetlenül. Persze amikor szóltak én rápánikoltak és vörös lettem.
Most már ott tartok, hogy nem kell mondaniuk vörösödök mintha muszáj lenne. Közeledik egy ember felém és már vörös vagyok.
A legrosszabb, hogy anyám előtt is vörös lettem.
Ez már nagyon kellemetlen tényleg.
Próbáltam a gyárban ellenállni, elfordultam.
Rá jöttem a menekvés nem megoldás. Elvileg ha szembe nézek a problémával akkor elszáll.
Szembe néztem, elszámoltam 10 ig is. De ugyanúgy előjött.
20 eves vagyok. A 20 évem alatt ilyen nem fordult elő eddig. Nem vagyok bátor ember, sokszor kínosan érzem magam, de soha nem vörösödtem.
Szembe ültem egy barátommal úgy ettem az is kellemetlen volt, vörösödtem. Persze hülyének nézett.
Most már tényleg minden kínos. Minden pillanat. Egy szia!hogy vagy? ra is valaszolni kínos.
A fejembe rakták a munkatârsaim ezt. Nem tudom hogy küzdjem le, ha automatikusan minden beszélgetésnél eszembe jut kellemetlenül érezni magam. Olyankor lever a víz elkezdek izzadni. Katasztrofális így nem lehet élni, de mit tegyek?
Anyám előtt vörösödök...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!