Miért ilyenek a barátom barátai? Kellemetlenül kéne éreznem magam?
15 vagyok, a barátom 17. Most kezdtem a gimit és oké, nekem is vannak olyan sulitársaim akik cigiznek suli után, szoktam látni, nem is az, de velük nem kell szóba állnom.
Ő másik iskolába jár, és néha elmegyek elé, meg a kísérgetem a barátaival, még egyszer a 'iszogatni' is elmentem velük bár én nem ittam és a kérésemre a barátom sem. Ő se cigizik, de a barátai igen, ami annyira nem zavar de azért nem szeretem az ilyesmi közeget. Ők is ilyen 16-17 korosztály.
Olyan furák. Nem mondom hogy nem rendesek velem, de akkor is. Nagyon morbid a humoruk, olyanokat mesélnek ami nagyon nem tetszik és fura hogy a pasim is nevet rajtuk. Azt mondják fekete humor de nekem szimpla kegyetlenségnek tűnik...alpárinak tűnnek pedig elméletileg nem azok. Volt olyan hogy egy csajnak megmondták hogy ne híresztelje azokat amiken ők is nevetnek, mert nem viccesek DE ŐK IS NEVETNEK RAJTA. Oké, aláírom, hogy valahol ezek belsős poénok és személyes sztorik, de sehogysem értem miért csinálnak akkor abból viccet és miért nem teheti ezt más? miért mondják hangosan, ha utána probléma hogyha valaki aki külsős továbbmeséli? hallja, egy osztályba járnak, hiába nem beszélnek sokat vele, mindenképp eljut a fülébe. Olyanokkal, hogy gyerekverés, bántalmazás, depresszió meg ezek... nem vicces, nekem egyáltalán. Mondtam is barátomnak hogy furák, de csak veszekedni kezdett velem, hogy ne foglalkozzak akkor velük, hogyha szerintem gáz. De nap24ben velük van,mindenképp fogok velük találkozni...tinédzserként cigiznek, isznak, és nem akarom hogy a pasim ilyen társasággal járjon ki tudja milyen helyekre.
Nem vagyok az a
Nem vagyok az anyja se senkie, csak féltem, de persze azért nem zaklatom vele.
Csak azt mondja, hogy nem kéne kellemetlennek lenni a viszonyom velük, de nekem ez mindenképp kínos. Hogyan kellene akkor hozzájuk állnom?**
Vannak durva arcok koztuk, de ok nem szuk barati kor, veluk meg sosem talalkoztam de ott elojott a fu is, mint tema...bar meg fuvet nem lattam naluk. az a baj, hogy hiaba mondom,a baratomnak ok nagyon regi baratai es nem akar ram hallgatni.Nem bunkok amugy, rendesek velem, meg a pasim azt mondja okosak, csak nem latszik...de nekem tul elvontak.
Mutatott ilyen iromanyokat is az egyik ezen az "iszogatason", mert o "ir", es nem is ertem mi mehet a fejeben. Beteg. Es nem akarom hogy ilyen legyen, engem azert taszit.
A fekete humorral szerintem semmi baj nincs.
Attól mondjuk függ ez hogy milyen fajta viccet mondtak,mert ha egy "a fekete humor olyan mint a láb, van akinek nincs" fajta viccen vagy kiakadva akkor lehet hogy egyszerűen túlságosan különböztök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!