Kellemetlenül érzem magam, mert a barátom fizeti a közös nyaralást. Ő dolgozik, én még tanulok. Vagy ez így helyes?
Rossz, hogy minden este beülünk valahova meginni egy üdítőt, állandóan el akar vinni vacsorázni (apukám sokszor olyat főz vacsira amit mindketten szeretünk így "megúszom" az éttermet) Múltkor a plázában akart nekem 15 ezerért papucsot venni. Majdnem elsírtam magam,mert iszonyat kedves tőle de nem fogadhattam el. :(
Jól keres de a pénze nem érdekel. Sokszor sírtam már, mert olyan helyekre akart elvinni ahol még nem jártam (pl. Horvátországba) és a hisztim miatt veszekedtünk és nem vitt el.
Egyáltalán nincs jól. Akinek nincs pénze, az ne menjen másnak a pénzéből nyaralni. Bocsánat, akit ezzel megbántok, de ez a véleményem. Én 22 éves vagyok. Az egyik barátnőm úgy ment el nyaralni 1 hétre a Balatonra a barátjával, hogy mindent a barátja fizetett, szállást, belépőket, utazást. Barátnőmnek ez természetes volt nekem meg felfordult a gyomrom tőle.
A párom dolgozó ember, én tanuló vagyok. Csak akkor megyünk el valahova, ha kitudom fizetni mindennek a felét. Nem tudnék a szemébe nézni, ha mindent ő fizetne.
Ha eldöntjük hogy elmegyünk 2-3 napra valahova, akkor már előtte legalább 2 hónappal megbeszéljük, és annyi idő alatt összetudom kuporgatni a rávalót.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy lány soha ne fogadjon el semmit, amit a fiú felkínál neki, de úgy gondolom hogy ennek nem kéne többnek lennie egy mozinál, vagy egy születésnapi vacsoránál.
Elhiszem hogy rosszul érzed magad miatta, és hogy őszinte legyek ha a helyedben lennék, nem kéne visszamondanom, mert már eleve nem fogadtam volna el.
Az jobb ha ezzel megbántom a párom és összeveszünk?
De egyébként én is hasonlóan gondolkozom.
De ez tök olyan érzést kelt bennem, mintha kihasználnám. :S
Régóta nem voltam nyaralni, és jó lesz kettesben lenni vele de akkor is rossz érzést kelt bennem. :(
Én is nagyon nagyon imádom. De nem akarom, hogy ennyit költsön rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!