Kellemetlenül érzem magam, mert a barátom fizeti a közös nyaralást. Ő dolgozik, én még tanulok. Vagy ez így helyes?
Ha kicsit is okos a párod(és hát miért is ne lenne az), akkor észrevenné, ha kihasználnád, nyugodj meg.
Pont azért visz el, azért költ rád, mert látja, hogy nem a pénze érdekel. Menj el vele nyugodtan, Ő meg tegye össze a két kezét, hogy nem egy olyan barátnője van , aki az utolsó bőrt is lenyúzná rólad.
És, hogy mivel kompenzálhatsz neki? szeresd Őt nagyon és maradj tiszta szívű.
Nem látok rózsaszín felhőket hogy na vele maradok örökre. Nagyon szeretem őt, tisztában vagyok vele hogy egyszer mindennek vége. Ha épp a kivételek közé tartozunk, akkor van rá esély hogy tényleg ő vezessen az oltár elé.
Tudom, hogy szeret de ezzel lelkifurdalást okoz nekem. 1-2 év múlva már el szeretne jegyezni, ha eljutunk odáig addigra talán könnyebb lenne. Mert tudnám én is viszonozni ezt a sok jóságot, hogy én vinném el őt nyaralni.
(Mellesleg nemrég írt ki egy 17 éves lány egy olyan kérdést, hogy a fürgediák átverte, mert nem fizet neki. Diákmunka? Biztosan szeretnék ingyen dolgozni.)
Az, hogy jelen helyzetben kellmetlenül érzed magad, az teljesen helyén való sőt, annak a jele, hogy nem a pénze kell neked. Az, hogy emiatt veszekszel vele viszont már nem helyén való. A párod még ha fiatal is, de akkor is felnőtt férfi, aki szeret téged és minden jel szerint tisztában van vele, hogy te még tanulsz, nincs kereseted. Most ebből kiindulva érdekes is lenne, ha elvárná, hogy kifizesd mindennek a felét. Mégis miből? Pár ezer forintból, amit esetleg zsebpénznek kapsz?
Hogy sütni tudsz, az jó. Hogy ő nem szereti a sütiket az már kevésbé... Szerintem próbálj meg főzni, az sem nehezebb. Természetesen egyszerű ételekkel kezdjed. Vannak emberek, akik azért esznek, mert éhesek és vannak, akik szeretnek enni csak úgy az evés öröméért is. Nem tudom a párod melyik típus, de ha főznél neki valamit, amit szeret, biztos nagyon örülne neki. Ha nálatok vagytok nem feltétlenül kell apukád főztjét ennetek. Főleg ha jól keres (mintha írtál volna ilyet) akkor sztem pláne értékelni fogja. Úgy értem a férjem is jól keres, én jelenleg táppénzen vagyok, mert mindjárt szülök, szóval ő állja a kiadásokat (és fogja is egy darabig). Ő mindig mondta nekem, hogy ne vegyek neki semmit, mert úgyse tud örülni igazán semminek. Amire szüksége van, azt meg megveszi. Ellenben kifejezetten boldog volt, mikor kizáróla miatta legyőztem a nyers hús iránt való undoromat és elkezdtem húsos ételeket készíteni, amire addig nem került sor, mert én nem vagyok húsos.
Szóval oké, hogy kellemetlen érzed magad, de nem kell ezen sokat agyalni. Örülj, hogy szeret és törődik veled!
Ahogy hazajövünk a 3 napután, 2 nappal később (24.én) mennek a szüleim 3 hétre gyógykezelésre. Ez is majdnem 100 ezer ft. (És ezt már 2 hónapja tervezgetik) Ha a barátom előbb szól (szerdán jelentette be hogy lefoglalta a szállást), akkor tudtam volna félrerakni, de 1 hét alatt nem tudok pénzt szerezni.
Azt találtuk ki anyuékkal, ha hazajönnek, akkor a barátom szülinapján elmegyünk 4esben vacsizni (rakok félre a névnapi pénzemből, meg addigra tudok félretenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!