Kellemetlenül érzem magam nagyon. Szerintetek is ciki az egész?
20/F
Mindentől megijedek ha valamim fáj. Mindjárt pánik rohamot kapok.
Van egy természetgyógyász ismerősünk akinek elmondtam a problémámat mim fáj, és ő segített rajtam. Mindig szoktam neki írni és már kellemetlennek érzem magam, szégyellem magam, hogy mindig a saját problémámmal zaklatom őt.
Máma ettem először csípős paprikát és rettenetesen csípett. Elmentem sétálni ki este a friss levegőre, és elkezdett rettenetesen csípni. Mindjárt elkapott a pánik roham. Rohantam írni a Facebookra ennek a természetgyógyász ismerősünknek. Aztán átfutottam a szomszédokhoz olyan pánikba voltam.
Aztán azt mondják, hogy lehetett az erős paprikától. Nagyon kellemetlenül érzem magam.
Szia. Ne félj, és ne utáld magad és ne hallgass azokra, akik emiatt lecikiznek.
Ennek a lelki állapotnak oka van, nem te kérted, hogy így legyen. Érdemes feltárni az okokat, esetleg kizárni a valós szervi bajokat, aztán utána, ha rádjön ez az érzés, megértő, segítő emberrel beszélni.
Vannak jó módszerek, sikerrel el lehet ezt engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!