Ezért kellemetlenül érzem magam? Mit kéne mondanom ha baja van?
Figyelt kérdés
Amikor egy barátom beszél nekem valamilyen problémájáról nem tudok rá mit mondani, jelzem hogy együttérzek meg megértem a problémáját de többet nem tudok hozzáfűzni a dologhoz. A legutóbb elmesélte hogy van egy másik barátja akivel szokott lelkizni én meg magamban fortyogtam mert úgy érzem hogy lecseréltek.2018. márc. 20. 19:20
1/2 A kérdező kommentje:
16/L
2018. márc. 20. 19:20
2/2 anonim válasza:
Figyelj, én a helyedben örülnék, hogy végre nem vagyok senki "lelki hányózacskója" (ahogy én szoktam mondani) avagy lelki szemetese.
Ha baja van, akkor a legtöbb ember azt várja el, amit te mondasz, vagyis:
A: Eltört a lábam!
B: Jaj, milyen rossz, úgy sajnálom!
Na, én emiatt nem lelkizek, én nem ezt várom el, lehet, hogy a barátod sem. Én nekem, ha ilyen bajom van, akkor a szüleimmel beszélek, mert a korosztályom az előbbiként képes csak reagálni (tisztelet a kivételeknek), én ezt várom el:
A: Eltört a lábam!
B: Rendben, akkor hívjuk a mentőket, begipszelik, és kéthónap múlva kutya baja!
Amúgy lehet, hogy csak egyszeri alkalom volt ez a "lecserélés", és máskor megint veled lelkizik.
Üdv: 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!