Miért kamuzzák, hogy egyenjogúság van?
Üdv!
Nagyon fel tud húzni ez a téma.. Legalább ne hazudnák ezt, ki hiszi el?:D És nem, ezzel nem a feministákat szeretném védeni, mert részemről is durva néha amiket művelnek, de meg kell hagyni, hogy nagy különbségek vannak a mai napig. Fizetésben például vicc kategória, illetve hogy mennyivel többet kell egy nőnek teljesíteni, hogy egyáltalán felvegyék ugyanarra a pozícióra, amire egy férfit könnyebben. Hallottam olyanokat is, hogy mennyire nem veszik komolyan néhány helyen a női jelentkezőket.
Akkor mégis miért mondják, hogy "mit akarnak már a nők, hiszen egyenlőség van"? És mielőtt valaki abba a részébe belekötne.. Ez nem a kit engedek előre az ajtóban meg kit nem.. Teljesen más tészta ne keverjük ide:D
Nők! Titeket ez hogy érint? Volt már ilyesmivel rossz tapasztalatotok?
Egyébként neked valóban igazad van.
És az elmaradottabb országban elő nőket viszont tényleg nagyon sajnálom, el nem tudom képzelni nekik milyen lehet..
És még történt a csoda, a kérdező ki ábrándult!! :))
Küldtem neked egy linket, igyekezz meg nézni a tartalmát, ha tisztább képet akarsz kapni, hogy micsoda egy társadalomban élünk!
Például engem sose zavar, ha utálnam szólnak az utcán, vagy füttyögnek. Amíg nem tesznek semmit, csak a szájuk jár, kit érdekel? Rájuk vigyorgok, aztán megyek a magam dolgára.
Nem kell apróságokon fennakadni, mert igazából nincs min fennakadni.
Jaj várjunk ezt még nem olvastam:D
Férfigyűlölőő? :D Na neem, ezt ne ez olyan tipikus reakció. Barátaim javarésze férfi:D
Ja és kellek eléggé, de boldog párkapcsolatban élek már egy ideje.. Miért kell ennyire támadó jellegűnek lenni.
Mindegy tudhatnám már, hogy ez egy ilyen fórum sajnos..
Hmm Puzsér akkor már csak jó lehet.:D
Lehet ezt hallgattam is már egyébként
EgyenJOGÚság azt jelenti hogy ugyanolyan törvények vonatkoznak férfiakra és nőkre.
Igazad van, ennek ellenére éri a nőket hátrányos megkülönböztetés.
De akkor vegyük figyelembe azt is, hogy:
-A hajléktalanok döntő többsége férfi
-Az öngyilkosok döntő többsége férfi
-A bíróság válások során szinte mindig a nőnek ítéli a gyereket.
Persze, éri diszkrimináció a nőket... De akkor mit szóljanak a cigányok, az alacsony növésűek, a fogyatékkal élők, az aidsesek, a homoszexuálisok, stb., stb., stb.?
Van igazság abban is amit te mondasz, igen. Sok csoportot fel lehetne sorolni akiket ilyen sérelmek érnek, én most rájuk nem tértem ki.
És azt sem mondtam, hogy férfiaknak minden egyszerűbb, nyilván nem.
Lol hülye vagy :D'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!