Veletek is volt már ilyen?
Elég ismerős ez számomra is, szóval nyugi :DD
És amikor erről a sztárról beszélek valakinek, akkor ők ezeket annyira nem érzik át, ezt a wow érzést, ilyenkor meg annyira csalódott vagyok, hogy nem lehet rajongani iránta? Nekem ez Thomas-Brodie Sangsterrel volt, meg Taron Egertonnal
Folyamatosan kerestem infókat (hol lakik, szingli-e, fennt van e valami közösségi oldalon, milyen képeket posztol, kik a barátai), mint valami ügynök komolyan mondom :D
De aztán mindig lecsitul ez, de azért a rajongás megmarad, az örök
Utolsó
Szerintem sorstársak vagyunk :D Engem lekoptatnak egyből a barátaim ha róla mesélék. És igen, nekik nem jön át ez a wow érzés :D Meg a barátaim egyáltalán nem tartják helyesnek :(
#2-ik vagyok
Én is pont ezek miatt magamban rajongok csak utánuk, mert aztán utána csak hülyének néznének. :D ami amúgy érthető, de naa azért mégis rajonghatuk utánuk, nem?
Egyszer azon is elgondolkoztam, de így halál komolyan, hogy egyszer ott veszek házat, ahol ők élnek, hátha egyszer összefutok velük valahol :DD
Egyébként te kik után rajongtál/rajongsz még most is így?
Nekem az fordult már meg eszembe, hogy felcsapok színésznek HW-ban, majd csinálunk egy közös filmet :D
Én a Stranger Things-ből Mike-ért, vagyis Finn Wolfhard-ért vagyok oda :3 Már alig várom a 3.részt❤
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!