Gondolkodott már valaki hasonlón?
Nehéz megfogalmaznom, de megpróbálom, mit szeretnék:
A net számtalan lehetőséget teremt az embereknek az élet minden területére vonatkozóan. Keres az ember rajta mindenféle dolgot. De van úgy, hogy nem találja azt, amit szeretne, mert valójában ő sem tudja megfogalmazni, hogy mit is keres, de érzi, hogy ott van rajta a neten, de nem találja, vagy nem akarja/tudja felismerni azt.
De ez a szituáció a való életben is megtalálható, amikor ugyanúgy érzi, hogy ott van a környezetében, de nem tudja megfogalmazni/vagy épp megfogni a pillanatot, hogy "igen, ez a dolog kell nekem most".
Tehát egyfajta keresésben van benne az ember, élet-, vagy életcélkeresésre gondolok.
Hogyan lehet megtalálni az "életem" lényegét?
Inkább ez, a második: "Vagy hogyha nincs semmi életcélod akkor mit tegyél?"
Olyan, mintha az ember tudná, hogy mit lehetne-szeretne-tudna-akarna csinálni, mert a net és a környezete ezt sugallja, de valami miatt mégsem teszi azt (vagy nem úgy tesz), amit.
tedd fel magadnak a kérdést:
mi lenne ha megtalálnám életem célját?
mi az, amit ha csinálnok, nem veszem észre h telik az idő?
mi az, akit csinálok és közben remekül érzem magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!