Van aki már gondolkodott azon, hogy ha kilépne a civilizációból akkor veszítene e valamit?
mit veszítenénk? semmit.
nekem is ez a tervem, mert egy csepp örömöm nem lelem semmiben, és senkiben
kár egy egész életöltőt elpazarolni degeneráltak között, degenerált dolgok ívén.
ma 01:24
Aki tájékozott és tudja,hogyan kell élni annak nincs szüksége orvosra és gyógyszerekre.
Egy egész életnyi tudás is kevés lenne, hogy a természetes gyógymódokban 90%ban otthon lennél. A tudásnak, tanulásnak ára van: Könyvtár/ internet/ iskola. Ezekért csak pénzzel tudsz fizetni.
Ne feledd, az egyén a társadalomért van, a társadalom viszont minden egyes egyénért. Érted is.
Ha "kilépsz" nincs ingyenes (vagy kedvezményesebb) orvosi ellátás (egy műtét, pár napos kórházi ellátással 1,5 milliótól kezdődik), nincsen nyugdíj sem. 90évesen nem hiszem, hogy a sárgarépákat fogod tudni kapálgatni, a vizet behordani, az ebédet elkészíteni, a marhát levágni, stb.
Meg lehet próbálni a "kilépést", de nem biztos, hogy célravezető, illetve a jelenlegi társadalmi rendszer lehetetlenné teszi, hogy a pénzt teljes mértékben kizárd az életedből. Ha földet művelsz, adót kell fizetned utána, gázoljat megvenni, stb. Nem tudom elképzelni sem ezt a teljes kilépés, de lehet, hogy velem van a gond.
ma 02:46
Igen mert ezt szocializálták beléd,hogy függj a rendszertől.
1es, 4es, 7es - ugyanaz vagyok
Próbáld meg nyugodtan. Nincs törvény, ami tiltaná.
Rövid távon lehet, hogy fenttartható, hosszú távon (10-20 év) semmiképp. A pénzt nem tudod teljes mértékben kizárni az életedből. Ha tetszik, ha nem.
A pénzt nem véletlenül találták ki a több száz évvel ezelőtt élő emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!