Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az hogy a tőlem...

Miért van az hogy a tőlem sokkal idősebb hölgyeket le sem tudom vakarni magamról, a korombelieknél nem sok szerencsém van?

Figyelt kérdés

Bármilyen közegbe is kerülök, mindig körbeugrálnak a tőlem akár 20 évvel isősebb hölgyek. Viszont amit művelnek az kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát. Fogalmam sincs ez miért van, mikor a korosztályomból semmi hasonlóval nem is találkozom.

Valaki kérem magyarázza el, miért történik ez?

26f

2018. dec. 25. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Unatkoznak és/vagy akarva-akaratlanul félreértik a viselkedésed. Az meg, hogy a veled egyidőseknek van annyi eszük és önbecsülésük, hogy nem Zaklatnak Szexuálisan, inkább előny, nem?
2018. dec. 25. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a megfelelő dezodort használod . :)
2018. dec. 25. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:
13%

mutass passzivitást feléjük, ennyi. De ha a korosztályod hiányait ezeken akarod leélni akkor előre szólok, looser vagy...

26f

2018. dec. 25. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Egy 40es nő közvetlenebb, jobban tudja mit akar: egy kis flörtöt, jót tesz az egójának. Amúgy nem hinném, hogy különösebben érdekled :)
2018. dec. 25. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
84%

"egy kis flörtöt, jót tesz az egójának. Amúgy nem hinném, hogy különösebben érdekled :)"

Hát tényleg jót tesz az egojanak, hogy megdugatja magat, tényleg.

Amikor 40 éves férfi 20 éves csajra hajt pont ti szoktatok sikítozni.

2018. dec. 25. 21:00
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Az aztán rohadt nagy egonövelés, amikor nő kezdemenyez, legyen akárhány éves az akárhány évessel szemben.
2018. dec. 25. 21:03
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Mármint a nő szempontjából.
2018. dec. 25. 21:04
 8/13 A kérdező kommentje:
Engem ez nagyon zavar, és bármennyire ignorálom, továbbra is csinálják. Nagyon kellemetlen, főleg mikor mások előtt teszik.
2018. dec. 25. 21:20
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Hét én az életben nem tapasztaltam ilyet, csak akkor amikor az egyik munkahelyemen 10 nőre jutott egy pasi. Azt azért nehéz elhinni, hogy "Bármilyen közegbe".

Ha meg tényleg így van, akkor ne finnyáskodj! Ilyen idősen nekem is volt 49 éves "csajom", és jobb volt bármelyik 20 évesnél. ;)

2018. dec. 25. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:

Tapasztaltam én is hasonlót, hányinger tényleg.

Idős könyvvitel tanárnő, kb 55 év körüli alacsony, kövér nő és vigyorgott mindig, amikor meglátott, meg az osztály előtt tett hülye megjegyzéseket, meg direkt mindig engem hívott ki a táblához. És még meg is húzott.

Vannak bizonyos nők, akiknek ez a perverziója, hogy a náluk jóval fiatalabbaktól kattannak be.

2018. dec. 25. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!