Én sem tudtam átállni, amíg gimiben az egyik tanár azt nem mondta, hogy "nem vagy már kislány, hogy csak úgy csókolgass egy idős férfit..." elég ciki volt, megtanultam a Jónapotot egyszer s mindenkorra. Idős néniknek tovább csókolomozok.
2018. febr. 18. 21:07
2/13 anonim válasza:
A kívánok elég gáz, inkább már jónapot legyen... Az átállás tényleg nehéz, én tuti nem 17 évesen "álltam át", inkább 19-20 évesen... És én is úgy, hogy valaki "beszólt"... :)
2018. febr. 18. 21:09
3/13 anonim válasza:
szerintem is inkább a jó napot
2018. febr. 18. 21:15
4/13 anonim válasza:
A csókolom már kisiskolásan is gáz, nemhogy tizenévesen!
A Kívánok nem tudom, milyen köszönés akar lenni, de így igen bunkó.
A te korodban már a Jó napot kívánok a normális köszönési mód, más nem.
2018. febr. 18. 21:21
5/13 anonim válasza:
Én utoljára általános sulis koromban csókolomoztam bárkinek is...Mondjuk ott egyszer kórházba került egy tanárunk és a helyére felvettek egy bunkó nőt, aki minden alkalommal, mikor valaki csókolommal köszönt neki, hót flegmán azt válaszolta, hogy "Mimet csókolgatod???". És nem volt elég neki az se, ha azt mondtuk, hogy Jó napot, elvárta, hogy mindig, mikor meglátjuk, úgy köszönjünk, hogy "Jó napot kívánok, XY néni!" -.- Fú de rühelltem..
Jó sztori volt :D
Amúgy idős néniknél még talán nem olyan gáz a csókolomozás, de férfiaknál szerintem már eléggé, főleg, hogy te is férfi vagy. 19L
2018. febr. 18. 21:21
6/13 anonim válasza:
Nehéz átállni, ez igaz. De ne zavarjon ez, kívánj csak jó napot neki, hadd legyen jó napja!
2018. febr. 18. 21:25
7/13 anonim válasza:
Én meg a munkahelyen magázom a 50 eveseket es levagyok b@va h tegezzem oket. Bezzeg ha meg tegezem akkor meg tiszteletlen vagyok. Semmi nem jo ezeknek
2018. febr. 18. 21:30
8/13 anonim válasza:
jó reggelt,napot,estét használd persze napszaknak megfelelően
2018. febr. 18. 21:35
9/13 anonim válasza:
A "Kívánok!" sem jobb. "Jó napot/estét Sanyi bácsi!"
2018. febr. 18. 21:38
10/13 anonim válasza:
Gyerekeim 4-évesen Jónapot kívánokkal köszöntek vagy Sziával....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!