17 éves fiúként gáz csókolom-ot köszönni idősebb bácsiknak?
Figyelt kérdés
Vagy illő lenne átállni a Kívánok-ra , amihez nem vagyok hozzászokva :D nekem mindig Csókolom-ot tanítottak a szüleim. Szerintetek ciki így köszönni?2018. febr. 18. 21:00
11/13 anonim válasza:
Ezt akartam irni. Unpkatesoim 10 evesen a napszaknak megfeleloen koszonnek.
17 evesen gaz, foleg ferfinek, ha nem rokon.
12/13 anonim válasza:
Kezdj lassan áttérni, mert előbb-utóbb bele fogsz futni te is (sokan voltunk így vele), valami tahó állatba, aki majd jól megaláz, gúnyosan mosolyogni kezd, meg miegymás...
Tudom, a legnehezebb azoknál áttérni, akiknél kisbaba korod óta így szoktad meg.
13/13 anonim válasza:
Nehéz volt átállnom nekem is,de cikinek éreztem csókolomot köszönni!Csak először furcsa.Idős bácsinak Adjonisten jó napot köszöntem,annyira örült mindig,persze ez falun volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!