INTJ és INTP típusú emberek! Ti vágytok néha mélyenszántó, tudományos beszélgetésekre?
Kérdező!
Jó, hogy említetted, mit hallgatsz. Szeretem én is Vivaldit. De minden régi nagy zeneszerző műveit is.
Kedvenceim Mendelssohn e-moll hegedűversenye, Csajkovszkij b-moll zongoraversenye, Beethoven Apassionata sonata, és még rendeteg más.
De szeretem a könnyedebb műfajt is, operett, musical, és az operák dallamosabb részeit. Mindent, ami dallamos. És jobban díjazom a vidám zenéket, kevesebb kedvencem van a lassú, nyúlós, szomorú zenék között. (Ennek a típusú zenének tipikus képviselője a Himnusz. Már rég le kellett volna cserélni valami pattogósabb, összefogásra buzdítóbbra!)
És nagyon nem szeretem a gyerekeink semmi dallam - csak ritmus zenéit.
Gondolj a politikusokra, és rájössz! Lyukat beszél a hasadba hogy rá szavazz, aztán ha bekerül, a saját pecsenyéjét sütögeti.
De mindenki gyanús, aki sokat beszél, a semmiről.
Az eredeti mondás úgy szól, hogy "aki sokat beszél úgy, hogy semmit sem mond, az egyéb aljasságra is képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!