Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » INTJ és INTP típusú emberek!...

INTJ és INTP típusú emberek! Ti vágytok néha mélyenszántó, tudományos beszélgetésekre?

Figyelt kérdés

2018. dec. 23. 13:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Jajj, a gyenge pontjaim. :)
2018. dec. 24. 20:36
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem csak néha, egy NT halála a felszínes, ostoba, tartalmatlan beszélgetés, ami a "csak ne legyünk csendben" elven működik. Bár feltétlenül a tudományos szót belekeverni kissé sztereotipikus, mert nem mindegyik INTP-t és INTJ-t érdeklik ezek a dolgok, vagy érdeklik eléggé részletesen ahhoz, hogy abból értelmes beszélgetés születhessen. Egy NT-nél meg alap, hogy olyan témában nem okoskodik, amihez nem ért.
2018. dec. 26. 05:39
 13/30 anonim ***** válasza:
Pont az INTJ k válasza miatt mentem hozzá egy INTJ hez, 5 éve. - ENFP
2018. dec. 26. 22:55
 14/30 anonim ***** válasza:
37%

Elég fura azt olvasni hogy nem érdekel sokakat a tudomány ez azért van mert nem is probálták megérteni vagy megizlelni. Aki egy picit is inteligens, nyitott és érdeklödő az nem tudja nekem bemesélni hogy nem érdekli valamennyire a fizika, biologia. Sajnos sokaknak a negatív élmények maradtak meg az iskoából... Kis társadalomkritika: Mindenki szereti használni a tudomány adta tárgyakat, eszközöket de megérteni miért nem? A másik, emberek nagy része szereti nézni a csillagokat de nem érdekli hogy azok micsodák valójában? ezt nem tudom elhini

A fizika,biosz,kémia nem a képletekből áll kizárólagm, mind fantasztikus tudományok.

Néha jó lenne letenni a sci fi/dráma stb könyveket, sorozatokat és elgondolkodni hol is élünk mi és szeretnénk-e jobban megismerni vagy sem.

Egy elgondolkodtató mondás a végére: "A matematikát csak olyan ember tudja értékelni, aki ért is hozzá. Ha az ember nem élvezhetné a zenét anélkül, hogy ő maga is jól zenélne, a zeneszeretők száma drasztikusan csökkenne." Saharon Shelah

2018. dec. 27. 18:39
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen, vágynék rá, de a környezetemben kevés az olyan ember, aki kapható erre.
2018. dec. 29. 21:54
 16/30 anonim ***** válasza:

Igen.

INTJ/L

2018. dec. 30. 05:12
 17/30 anonim ***** válasza:
56%
Mély, érdekes beszélgetésekre mindig nyitott vagyok. A tudomány engem sem érdekel. INTJ
2019. jan. 2. 20:44
 18/30 anonim ***** válasza:
49%

Aki bármiről tud órákig beszélni, az egyéb aljasságra is képes!

2019. jan. 2. 21:14
 19/30 A kérdező kommentje:

Azoknak az INTJ-knek, akiket nem érdekli a tudomány:

Miről szerettek akkor beszélgetni?

2019. jan. 2. 21:24
 20/30 anonim ***** válasza:

Én egy természettudományos érdeklődésű erősen kocka vagyok, egy munkahelyi teszt alapján minden kétezredik ember ilyen.

Egy másik, érzelmi, analitikus és vezető típust elemző teszt szerint totálisan analitikus típus vagyok, kevés érzelemmel és empátiával és kevés vezetői képességgel, önálló munkára viszont teljesen alkalmas.

Az INTJ INTP teszthez még nem volt szerencsém, nem tudom, az hova sorolna.

A művészetek közül csak a zene érint meg, szimfónikus zenekarban játszottam is. Nagyon kevés olyan ember van, akivel tudományos témákban érdemben lehez beszélgetni.

2019. jan. 2. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!