Aki érti miről van szó. Hogyan tudnék egy (látszólagosan) INTJ férfi közelébe férkőzni/észrevetetni magam?
HE?
Azt hiszem kevés vagyok ehhez a kérdéshez :)
Aki NEM tudja mi ez a két mozaikszó:
A világ legnagyobb kamu áltudománya.
Kérdező, te is foglalkozhatnál életszerűbb dolgokkal, ahelyett, hogy osztod itt a vajákos sarlatánságodat.
Szerintem kifejezetten hasznos az mbti ilyen szempontból is:D Töltesd ki vele a tesztet, nálam tuti bejönne, a legtöbb intx megszereti az mbti-t. Aztán máris van miről társalogni. A legtöbb lány, akivel tényleg jól kijövök, xntp. Bár megjegyzem, nekem az az észrevételem, hogy az intx lányok nem ritkán elhanyagolják a külsejüket, ami valahol érhető, de hát na.. Az intj-k is szeretik a szép lányokat:P De arra figyelj oda, hogy maradj önmagad, és ne akarj neki megfelelni, még akkor is, ha látszólag erre próbál 'rákényszeríteni'. Ez az intj-k egojából fakadó önkéntelen teszt:D És végképp ne akarj megfelelni a típusod sztereotípiájának, ne utalgass folyton arra, hogy intp-ségedből tetted ezt meg azt. Legalábbis én ettől falra tudok mászni.
17/f INTJ
Annyira nem áltudomány, szerintem jó, hogy nagyjából van egy kategória, és gondolom, azért így jellemezted őt is, magadat is, hogy egy viszonylag árnyalt képet kapjunk a személyiségetekről. Én (elvileg) INTJ lány vagyok, és lehet, hogy furcsa, de személy szerint az esik a legjobban, ha valaki nem tolja direkt az arcomba, hogy kedvel, de azért látszik rajta, hogy kedvel annyira, hogy visszahallgathassam a környezetemtől.
Viszont ha leülsz mellé, könnyebben kialakulnak majd a dolgok. Ha nem illetek össze, hát nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!