Fiúk Ti miért húzzátok az agyát egy lánynak? Milyen viselkedés idézi elő ezt bennetek?
Figyelt kérdés
2013. okt. 16. 23:21
1/6 anonim válasza:
Nem szoktam. Családom férfi tagjai mindig is nagy tísztelői voltak a női nemnek.
2/6 anonim válasza:
Ösztönös viselkedés. Ha most nem is, de a jövőben alkalmas lehet szexre az adott lány.
4/6 anonim válasza:
Valóban inkább a lányokra jellemző ez, az elmúlt alig több mint egy évben három komolyabba futottam bele...
Visszafelé egyszer történt ez meg részemről, épp három régi jóbarátommal voltam valahol, ahol találkoztunk egy nálunk pár évvel fiatalabb lánnyal. Ott helyben bepróbálkozott egyikünknél, ami nem jött be (barátnője volt a srácnak), az azt követő napokban meg párhuzamosan mindannyiunknál facebookon. Mikor erre rájöttünk, akkor kezdtük el mind a négyen húzni az agyát, bár szerintem ezek után megérdemelte.
Általánosságban, szer vélt vagy valós dologgall az illető lány. Még azt tudom elképzelni, hogy a srác kipróbálja magát, hogy mennyire lehetne sikere "élesben". Bár ez utóbbinak nem igazán vagyok híve.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy nem vesz komolyan és folyton azt az illúziót kelti, mintha lehetne köztünk valami(erős szexuális célzások)majd mikor belemennék a dologba, akkor egyből játssza az elérhetetlent.Jóval idősebb nálam.Eleinte én mondtam is neki, hogy csak barátkozni akarok, aztán valahogy elcsábított a humorával és azóta ilyen játékot játszik és hiába próbáltam eddig nem egyszer tisztázni ezt vele tagadta hogy szórakozna, pedig elég egyértelmű, amit csinál.
2013. okt. 17. 17:44
6/6 anonim válasza:
Ez lehet egy pozitív játszma, "Gavallér-játszma" néven keresd. A hölgy ha igazán partner benne, engedi, hogy egy ilyen "örök flört" maradjon köztük ez. Évődés. Egymás tisztelete és csodálata. És igen, rozsda ellen is nagyon jó, bár a patinát nem "viszi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!