Szerintetek lehet valami elmebaja?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ismerek valakit, akinek a viselkedése egy kicsit furcsa mindenki szerint. Hirtelen nevet, és azt se tudom, hogy min, mivel csak utána fejti ki. Ezen kívül idegenek társaságában feszeng. Nincsenek barátai, de szeretne állítólag. Ezen kívül mosolygós, úgy általában, de sokszor hisztis is. És vannak szituációk, amikor érzelemmentesnek tűnik. Kb.: ennyi. Szerintetek van valami baja? Amúgy meg segítőkész, meg kedves, lehet vele beszélgetni, mégis fura .
2013. aug. 15. 00:50
2/2 anonim válasza:
Jé, én is ilyen vagyok. :D
Leszámítva, hogy nekem vannak barátaim. Ez nem elmebetegség, frusztrált lehet az illető, meg egy kicsit introvertált és labilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!