Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki érti miről van szó....

Aki érti miről van szó. Hogyan tudnék egy (látszólagosan) INTJ férfi közelébe férkőzni/észrevetetni magam?

Figyelt kérdés
Én INTP vagyok és az illető osztálytársa.

2013. dec. 2. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, két egyforma válasz közül az első leszavazták, aki utánozta, azt nem. Eleve az különös, h miért kell bármelyiket is leszavazni...
2013. dec. 3. 19:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem is őszintén érdekelne a szavazatok mögött meghúzódó logika, mert releváns és informatív válaszok lettek totál leszavazva. Talán ezen az oldalon nem erre van igény.
2013. dec. 3. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem csak valaki trollkodásból leszavazta a dolgokat, mert ilyen is van.
2013. dec. 4. 00:58
 14/16 anonim ***** válasza:

...vagy felülről jövő véleménymanipuláció okán "szavaznak" illogikusan.

Ja, én meg amúgy kgst voltam, de egy ideje kft.

Nyugalom kft.

Nem érted, vazz???!!! nyu!! ga!! lom!! Tiszta ideg vagyok tőletek, vazz!!!

;-)

2013. dec. 4. 22:52
 15/16 Ucanthandletheturth válasza:

Semmiképp se fondorlatokkal, női praktikákkal, mert attól a falnak megy. Ne játssz vele, mert attól végleg elásod magad nála. Ha 'feeler' típus vagy, fogd vissza az érzelgősséged, de legalábbis kontrolláld az érzelmeid. Ne nyávogj. Légy önmagad, ne akarj másnak látszani. Beszélgess vele intellektuálisan, fejtsd ki a véleményed értelmesen normális témákról (lehet közéleti, de tudományos, szakmai téma is, attól függően milyen közegben mozogtok). Ha pedig többet szeretnél tőle, tedd fel neki őszintén a kérdést, értékelni fogja az egyenességed és egyértelmű választ fog adni.

egy intj nő

2017. ápr. 30. 21:50
 16/16 anonim válasza:
Ha az osztálytársa vagy, akkor máris a közelébe férkőztél. :D Amúgy meg sz@rd le. Az a legjobb stratégia, mivel az INTP nem kell az INTJ nek. :P
2017. jún. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!