Ti hogyan vegyütök el?
Figyelt kérdés
Mik a bevált módszereinek arra hogy olyannak tűnjetek, mint az osztálytársaitok? Mennyi idő volt kiisemrni őket? Volt hogy lebuktál az álcáddal?2018. nov. 26. 22:47
1/5 anonim 

válasza:

Hát gondolom közvetlenül diskurálgatni az emberekkel, társaságinak mutatkozni, hozzászólni a dolgokhoz; telót nyomkodni néha:D (Amúgy én nem tudom, engem nem nagyon érdekelt ez a színészesdis műfaj:)) Meg pl mosolygós, laza, ilyenek is voltak a többiek:)
2/5 A kérdező kommentje:
*vegyültök
2018. nov. 26. 22:52
3/5 anonim 

válasza:

En maximum nevettem azon, amit nem tartottam viccesnek, meg hallgattam olyan zenet, amirol beszeltek vagy megneztem tv-n youtube-on, hogy mi a helyzet, mirol van szo.
De kozepsuli vegere mar ezt is meguntam, mert erdektelennek tartottam szoval minek is, meg nem is voltak igazi baratok, inkabb megmaradok onmagamnak es ne legyenek fals emberek korulottem... vagy legyenek, de en ne legyek az.
Igaz, amint meghoztam ezt a dontest, eleg hamar meg is szakadt a kapcsolatom jo par emberrel, de jobb is igy.
4/5 anonim 

válasza:

Nyomkodd a telefonod. Úgyis azt csinálja mindenki.
5/5 anonim 

válasza:

ugyan nem vagyok már kisgyerek, de a mindennapi életben, munkában annyit csinálok, hogy amíg nem tudom mit akar hallani az adott személy, addig sablonos dolgokat mondok, olyat ami mindenkinek "tetszik". de nem is igazán beszélek, inkább hallgatok, az emberek imádnak magukról meg a saját bajaikról pofázni. ilyenkor megértő bólogatás, néha egy egy oké aha értem, és máris imádni fognak. aztán meg lassan ki lehet őket ismerni és rájössz hogy mit akarnak hallani. amikor még dedóba jártam, nem érdekelt mit gondolnak rólam, és nem vettem a fáradságot hogy olyannak tűnjek egyáltalán mint ők.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!