Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez ok lehet...

Szerintetek ez ok lehet haragra? 17L

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit "gyerekesen" fog hangzani a kérdésem, ne ha haragudjatok! :D

Tetszik a tesóm haverja, aki tőlem pár évvel idősebb. Szimpatizálunk egymással, nem egy rossz a kapcsolatunk.

Valamelyik nap nálunk volt, és nálunk maradt a pulcsija. Mindig annyira nagyon-nagyon jó illata van a fiúnak így a pulcsijának is, emiatt kivágtam belőle a cimkét, meg hát azért is mert szerelmes vagyok belé, és hogy érzem az illatát így egy kicsit olyan mintha "velem lenne". Címkén csak a felső márkája van ráírva, ezért remélem, hogy nem fog neki hiányozni.

Nagyon bízom benne, hogy nem fogja észrevenni, hogy nincs ott a cimke. De ha mégis akkor szerintetek lehet okom félni a haragjától?

Ti az Ő helyébe, megharagudnátok rám?

2018. nov. 5. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gyagyás vagy... mi a francért vágtad ki a cimkét?

1. nem azon múlik a szaga, ami elmúlik amúgy is belőle

2. ha olyan cimke, mint ami a nyakánál van, az kivágottan vagy tud szúrni, vagy kibomlani az anyag

3. mi a fenéért csinálsz vele bármit is (a ruhával)?

4. a cimke néha arra is jó, hogy azon keresztül lehet felakasztani valahová

.... eljutunk japánba, ahol hlyegyerekek vehetnek használt bugyit, meg hasonlóakat szaglászni

amúgy meg tök gyagyás vagy, de itt a gyakorin majd úgyis támogatókat találsz

2018. nov. 5. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
persze, hogy fel fog neki tűnni :D főleg ha egy márkás cuccról van szó :D mondjuk ezért én biztos nem haragudnék meg, de megkérdezném, hogy miért tűnt el, tényleg érdekelne a válasz, hogy hova lett a cimke :D
2018. nov. 5. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És te hogy veszed a bátorságod, hogy megrongálod más tulajdonát? Ha az én lányom lennél, fognád a pulóvert,odaállítanánk a házuk elé, és személyesen kérnél bocsánatot tőle. A büdös kölke már szexelne, közbe meg egy 5 éves agyi szintjén van...
2018. nov. 5. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérj bocsánatot az illetőtől és mondd el miért tetted :)
2018. nov. 5. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a mai értelmi szint
2018. nov. 6. 01:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Megrongaltad más cuccat? Honnan vetted a bátorságot? Szégyelld magad és kérj tőle bocsánat!!!
2018. nov. 6. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök, hogy ennyien próbáltok segíteni, de csak egyetlen egy ember írt választ a kérdésemre. :D
2018. nov. 8. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!