és szörnyű haragra gerjedtem Prométheusz ellen?
Figyelt kérdés
Ezzel a cimmel valaki tud nekem irni egy egy oldalas fogalmazast? Vag valaki roviden es en meg kiegeszitem2017. szept. 7. 16:10
1/3 A kérdező kommentje:
Zeusz szemszogebol
2017. szept. 7. 16:11
2/3 anonim válasza:
nem bonyolult képzeld el hogy Mindenható Isten vagy te uralsz minden más kisebb istent tiéd a föld és ég és minden élőlény erre apád(aki megakart enni ezért megölted) testvére lenyúlja tőled az egyik kiralyabb dolgodat amit csak te ismertél(tuzet) és oda adja az egyik alantas lénynek a földön csak mert fázik. Mivel büntetnél egy ilyen személyt mint prométeusz? sziklához kötnéd és örökké valóságig raküldenél egy sast h egye meg a máját és h még jobban kicsessz vele esténként ujra is növeszted mert az ő szenvedése okoz neked örömöt.Mivel azt az örömöt h az emberek szenvedését nézze elvette tőle. Ha nem vagy retardált kilehet hozni belőle egy oldalt érdekes téma bár az én tanárom adott volna fel ilyen feladatott rohadt petőfi születési dátuma helyett
3/3 A kérdező kommentje:
4/4 uu koszii ebbol mar megleszek, isten vagy 🙏😂
2017. szept. 7. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!